Yabancılarla konuşma uygulamalarının iş hayatına faydaları

İngilizce konuşma pratiği yapmak için birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen, yabancılarla konuşma uygulamalarının iş hayatına ne derece fayda sağladığı merak ediliyor. Yabancılarla konuşma uygulamalarının kurumsal hayata faydası nedir?

İngilizce konuşma pratiği yapmak için birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen, yabancılarla konuşma uygulamalarının iş hayatına ne derece fayda sağladığı merak ediliyor. Yabancılarla konuşma uygulamalarının kurumsal hayata faydası nedir? Sorusu ile birlikte araştırılıyor.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Yabancılarla İngilizce konuşma uygulamaları son yılların en çok kullanılan İngilizce konuşma pratiği yöntemleri arasında yer alıyor. Daha önce yabancılarla İngilizce konuşma uygulamalarını kullanmayan kişiler, bu uygulamalar hakkındaki birçok detayı ve ne kadar etkili olduğunu da merak ediyor. Bu yazımızın içerisinde merak eden kişiler için speaking uygulamaları hakkında merak edilen birçok soruyu sizler için yanıtladık.

Özellikle iş hayatında profesyonel olarak İngilizce konuşmak isteyen kişilerin, sıklıkla İngilizce konuşma pratiği yapması öneriliyor. Sıklıkla konuşma pratiği yapmak, İngilizceyi daha akıcı bir şekilde konuşmanıza olanak sağlar. Buda etkili bir iletişimin en temel unsurlarından birisidir. Ayrıca akıcı bir şekilde farklı dillerde konuşabilmek, kişinin özgüveni için oldukça önemlidir. Bu durum retorik bakımından büyük önem arz etmektedir.

İngilizcenizin daha akıcı ve etkili olması durumu ise karşınızdaki kişiyi daha kolay ikna edebilme yeteneğini elde etmenizi sağlar. İkna etme yeteneği ise kurumsal hayatta oldukça önemli bir yetenektir. Farklı durumlarda, koşullarda, zamanlarda ihtiyacınız olabilmektedir. Bu durumları profesyonel olarak yönetmek için ise gereken özelliklere sahip olmanız gerekir. Bu özelliklerden bir diğeri ise dile hakim olarak dili ustaca kullanabilmektir.

Bunun için sadece akıcı bir şekilde İngilizce konuşma deneyimi yeterli olmamaktadır. Bu yeteneğin yanı sıra, anlama, yorumlama, çözümleme gibi yeteneklere de sahip olmanız gerekmektedir. Bu yetenekleri farklı dillerde kullanabilmek için ise o dillere hâkim olmanız gerekiyor. Buda tamamen o dili konuşmanız ve pratik yapmanızla ilgilidir.

İşte tam da bu noktada speaking geliştirme uygulamaları devreye giriyor. Yabancılarla konuşma uygulamaları size bolca pratik yapma fırsatı sunuyor. Bu sayede kolay, ucuz ve pratik bir şekilde İngilizce konuşma pratiği yapabiliyorsunuz. Alışageldik öğrenim yöntemlerinden birçok farklı avantajı bulunan İngilizce speaking uygulamaları, son zamanlarda birçok kişi tarafından sıklıkla tercih ediliyor.  

Kullanıcılarına farklı şekillerde İngilizce konuşma pratiği yapma fırsatı sunan speaking uygulamaları, uygulama mağazaları üzerinde farklı özellikleri ile yer alıyor. Uygulama mağazaları üzerinde yer alan birçok İngilizce konuşma uygulaması arasından hangisini kullanacağını merak eden kullanıcılar, Hangi uygulama ile dil öğrenilir? Sorusunu merak ediyor. Peki, Hangi uygulama ile dil öğrenilir?

HANGİ UYGULAMA İLE DİL ÖĞRENİLİR?

İnter İngilizce birçok farklı özelliği ve kullanıcılarına tanıdığı özgürlükleri ile İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen kişilere hizmet veriyor. Diğer uygulamalara göre farklı özellikleri bulunan ve Amerikalı uzman eğitmenler ile birlikte kullanıcılarına İngilizce konuşma pratiği yapma fırsatı veren İnter İngilizce, yeni kullanıcılarına ise uygulamayı deneyimlemek için ücretsiz deneme fırsatı da sunuyor.

İnter İngilizce, yeni üye olan kullanıcılarına üç günlük deneme sürecini ücretsiz bir şekilde kullanıma sunuyor. Üç günlük deneme sürecinin ardından vazgeçmeniz dahilinde ise hiçbir ücret ödemeden ücretsiz bir şekilde görüşmeleri sonlandırma imkânınız bulunuyor. Bu sayede İnter İngilizce uygulaması, daha önce yabancılarla konuşma uygulamalarını denemeyen kişilerin bu deneyimi ücretsiz bir şekilde deneyimlemesine fırsat sunuyor.

Diğer İngilizce speaking uygulamalarından farklı olarak ise İnter İngilizce yapılan görüşmeleri, alanında Uzman Amerikalı gerçek eğitmenler ile birlikte gerçekleştiriyor. Buda yalnızca İngilizce konuşma pratiği yapmanızı değil, görüşme esnasında birçok farklı konuda kendinize geliştirmenize fırsat sunuyor.

Uygulamanın size tanıdığı özgürlüklerden bir tanesi de gerçekleştirecek olduğunuz görüşmelerin konusunu siz seçebiliyorsunuz. Bu sayede, eğitim sürecinizi çok daha keyifli ve eğlenceli bir hale getirebiliyorsunuz. Buda kullanıcıların çok daha motive bir şekilde eğitimlerini gerçekleştirmesini sağlıyor. Bu detay her ne kadar önemsiz gözüküyor olsa da eğitim sürecinin verimliliği ve süreci bakımından oldukça önemli bir faktördür.

İnter İngilizce uygulamasında bulunan görüşme planlama özelliği sayesinde ise yapacağınız görüşmeleri önceden planlayarak, zamanı verimli kullanmanızı sağlar. Planladığınız görüşme zamanı geldiğinde ise eğitmeniniz tarafından görüşme başlatılır.

Özellikle günün verimli olduğunun düşündüğünüz saatleri arasında randevu oluşturmak, görüşmelerden maksimum verimi almanızı sağlar. Uzun vadede ise sürecin kısalmasına ve etkili bir hale gelmesine yardımcı olur. Yapılan görüşmenin ardından, eğitmenlerimiz sizi değerlendirir. Bu sayede gelişiminizi takip etme fırsatına da sahip olursunuz.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI