İngilizce konuşmak için kendine güvenmeni sağlayacak İngilizce konuşma uygulaması: İnter İngilizce

Özellikle son zamanlarda akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak isteyen kişiler, kendine güvenmiyor ve birçoğu özgüven problemi yaşıyor. Bu nedenle internet üzerinde İngilizce Konuşmak için kendine güvenmeni sağlayacak İngilizce konuşma uygulaması araştırmasını gerçekleştiriyorlar.

Özellikle son zamanlarda akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak isteyen kişiler, kendine güvenmiyor ve birçoğu özgüven problemi yaşıyor. Bu nedenle internet üzerinde İngilizce Konuşmak için kendine güvenmeni sağlayacak İngilizce konuşma uygulaması araştırmasını gerçekleştiriyorlar. Bugün en iyi İngilizce konuşma uygulamalarından bir tanesi olan İnter İngilizce’yi ve bize sunduğu özelliklerden bahsedeceğiz. Diğer uygulamalara göre farklı özellikleri ile öne çıkan İnter İngilizce, kullanıcılarına birçok özellik sunuyor.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

İngilizce sohbet uygulamaları standart öğrenim yöntemlerinden farklı olarak çok daha etkili, pratik ve ucuzdur. Bu nedenle birçok kişi tarafından son yıllarda oldukça fazla kullanılmaktadır. Daha önce İngilizce sohbet uygulamalarını deneyimlenmemiş birçok kişi, bu tarz uygulamaların avantajlarını ve özelliklerini merak ediyor. İnter İngilizce, yabancılarla konuşma uygulamalarının deneyimlemek isteyen kişiler için ücretsiz deneme fırsatını kullanıcılarına sunuyor.

Uygulamaya yeni kayıt olan kullanıcıların seviye belirle sınavını gerçekleştirmesinin ardından başlattığı deneme süreci ile birlikte ilk üç gün boyunca hiçbir ücret ödemeden bu deneyimi yaşayabilir. Üç gün boyunca gerçekleştirilen görüşmelerin ardından memnun kalmayan ve ödeme planını iptal eden kullanıcılar hiçbir ücret ödemeden eğitim sürecini sonlandırabilmektedir. Bu fırsat sayesinde daha önce yabancılarla konuşma uygulamalarından faydalanamayan kişiler, bu uygulamalar ve standart öğrenim yöntemleri arasındaki farkı anlayabilmektedir.

Yabancı dil konuşurken bir kişinin kendine güvenmesi ve özgüven sahibi olabilmesi için öncesinde birçok kez konuşma pratiği yapmış, dile oldukça hâkim bir birey olması gerekmektedir. Bu nedenle birçok kişi, akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak için yabancılarla konuşma uygulamalarını tercih ediyor. İngilizce konuşma pratiği yapabilmek için en etkili yöntemlerinden birisi olan İngilizce sohbet uygulamaları, son yıllarda İngilizce akıcı bir şekilde konuşmak isteyen kişiler tarafından kullanılıyor.

Zaman içerisine görüşmelerinizi dağıtarak İngilizce konuşma pratiği yapmak, kişinin yabancı dil konuşma konusunda kendine güvenmesi için yapması gerekenlerin başında yer alıyor. Bu sebeple özgüven kazanmak için akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak isteyen kişilerin bolca speaking pratiği yapması öneriliyor.  

Speaking geliştirme uygulamaları ile birlikte İngilizce konuşma pratiği yapmak, kişiye etkileşimli olarak konuşma fırsatı sunmasından dolayı oldukça etkilidir. Herhangi bir kişi ile birlikte, karşılıklı olarak İngilizce konuşmak, dile hâkim olmanızı ve kendinize olan güveninizin artmasını sağlayacaktır. Bu sayede İnter İngilizce etkili ve akıcı bir şekilde ileri seviye İngilizce konuşmanıza olanak sağlar. Ayrıca İnter İngilizce diğer İngilizce sohbet uygulamalarına göre birçok özelliği ve özgürlüğü kullanıcılarına tanımaktadır. Peki bu özellikler ve özgürlükler nelerdir?  

İNTER İNGİLİZCENİN ÖZELLİKLERİ VE ÖZGÜRLÜKLERİ NELERDİR?

İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen birçok kişi tarafından en iyi speaking uygulaması merak ediliyor ve İnternet üzerinde sıklıkla araştırılıyor. Bu kısımda merak eden kişiler için bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizcenin özellikleri ve özgürlüklerinden bahsedeceğiz.

Daha öncesinde bahsettiğimiz gibi bu özelliklerden birincisi, ücretsiz deneme fırsatını yeni kullanıcılarına sunmasıdır. Bu sayede ilk defa yabancılarla konuşma uygulaması deneyimleyecek olan kişiler için ücretsiz bir fırsat tanımlamaktadır. Görüşmelerinizi alanında uzman olan Amerikalı eğitmenler sayesinde etkili bir şekilde gerçekleştirerek, eğitim sürecinin normale göre çok daha faydalı olmasını sağlıyoruz.

Bütün bunların yanı sıra İnter İngilizce kullanıcılarına görüşmelerini planlama özelliğini de sunuyor. Bu sayede zamanını verimli kullanmak ve zaman yönetimi yapmak isteyen birçok kişi için oldukça faydalı olan bu hakkı kullanıcılarına sunuyor. Yapılacak olan görüşmenin öncesinde istediğiniz zaman dilimi içerisine randevu oluşturarak eğitmeninizin sizi belirlediğiniz saate araması ile birlikte görüşmelerinizi oldukça kolay ve pratik bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Eğitmenleriniz ile gerçekleştireceğiniz görüşmelerin konusunu seçme öze gürlüğünü tanıyarak kullanıcılarına daha keyifli ve zevkli bir eğitim sürecini kullanıcılarına sunuyor. Her ne kadar basit olarak gözüküyor olsa da eğitim sürecinin uzun vadede olan motivasyonu için oldukça önemli bir faktördür. Ayrıca yapacağınız görüşmelerin ardından Amerikalı uzman eğitmeniniz sizi değerlendirir. Yapılan değerlendirmeler neticesinde eğitim sürecinizi yakından takip etme fırsatı ve eksik olduğunuz noktaları kapatma fırsatı elde edersiniz. Eksik olduğunuz noktalar üzerinde ek araçlar ile eksiklerinizi tamamlayarak eğitim sürecini kolay bir şekilde kısaltabilirsiniz. Bu sayede hem kısa bir eğitim süreci içerisinde etkili bir öğrenim sağlamış olurken hem de İngilizce konuşma pratiği olursunuz.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI