İngilizce konuşma uygulaması ile kısa sürede akıcı bir İngilizce konuşmak mümkün mü?

Birçok kişinin akıcı bir İngilizce konuşma deneyimine sahip olmak için kullandığı veya kullanmayı planladığı, İngilizce speaking uygulamaları ile İngilizce konuşmak mümkün mü? Birçok kişi bu sorunun cevabını merak ediyor. İngilizce speaking uygulamaları ile birlikte İngilizce konuşma pratiği yaparak akıcı bir konuşma şekline sahip olmak mümkün mü? Gibi soruları sizler için bu yazımızda yanıtladık.Profesyonel iş hayatında kendini geliştirmek isteyen kişilerin ilk hedefi, sahip oldukları İngilizce bilgisini ilerleterek ve bolca konuşma pratiği yaparak, İngilizcelerini akıcı bir hale getirmeyi amaçlıyor.

Birçok kişinin akıcı bir İngilizce konuşma deneyimine sahip olmak için kullandığı veya kullanmayı planladığı, İngilizce speaking uygulamaları ile İngilizce konuşmak mümkün mü? Birçok kişi bu sorunun cevabını merak ediyor. İngilizce speaking uygulamaları ile birlikte İngilizce konuşma pratiği yaparak akıcı bir konuşma şekline sahip olmak mümkün mü? Gibi soruları sizler için bu yazımızda yanıtladık.

Profesyonel iş hayatında kendini geliştirmek isteyen kişilerin ilk hedefi, sahip oldukları İngilizce bilgisini ilerleterek ve bolca konuşma pratiği yaparak, İngilizcelerini akıcı bir hale getirmeyi amaçlıyor. Profesyonel iş hayatında oldukça önemli bir detay olan akıcı İngilizce konuşma yeteneği, iletişimin etkisi açısından oldukça büyük önem arz etmektedir. Akıcı bir İngilizceye sahip olarak, karşınızdaki kişiye özgüvenli ve kendinden emin imajı vererek birçok konuda ikna etmeniz çok daha kolay olacaktır. Buda iş hayatında oldukça önemli olan noktalardan bir tanesidir.

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI İLE KISA SÜREDE AKICI BİR İNGİLİZCE KONUŞMAK MÜMKÜN MÜ?

Karşımızdaki kişi ile iletişim kurarken, İletişimin başarılı ve etkili bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için kaynak tarafından birçok özelliğin yer alması gerekmektedir. Bu özellikler arasında ise güvenilirlik, iletişim becerisi, dili kullanma yeteneği gibi faktörler yer almaktadır. Özellikle karşı tarafı ikna etmek istiyorsanız, dili etkili ve akıcı bir şekilde ustalıkla kullanmanız gerekmektedir.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

İşte, yabancılarla konuşma uygulamaları bu noktada devreye giriyor. Akıcı bir konuşma deneyimine sahip olabilmeniz için size Amerikalı uzman eğitmenler ile birlikte İngilizce konuşma pratiği yapma fırsatını sunuyor. Bu sayede oldukça kolay, pratik, basit ve maliyetsiz bir şekilde, istediğiniz zaman aralığında speaking uygulamaları sayesinde kolayca İngilizce konuşma pratiği yapabiliyorsunuz.

Bu sebeplerden ötürü İngilizce konuşma pratiği uygulamaları size oldukça kolay bir şekilde pratik yapma imkânı sunar. Her ne kadar bu imkânı size sunuyor olsa da düzenli bir şekilde gerçekleştirilmeyen görüşmeler, eğitim süreci içerisinde pek verimli olmayacaktır. Bu nedenle görüşmelerinizi zamana yayarak, sık sık pratik yapmanızı öneriyoruz.

Ayrıca yapacağınız görüşmelerden sonra eğitmeninizin sizi değerlendirmesinin ardından, eksik olduğunuz noktaları belirleyerek, o konular üzerinde ek kaynaklar yardımıyla eksiklerinizi gidermek, eğitim sürecinizin oldukça kısalmasını sağlayacaktır. Bunun yerine pratik sıklığını arttırmak, görüşme sürelerini uzatmak, Listening pratiği yapmak gibi ek faktörler, sizin akıcı bir İngilizce konuşmak için harcadığınız zamanı oldukça kısaltmanızı sağlayacaktır.

İNGİLİZCE KONUŞMA ARKADAŞI NASIL BULUNUR?

İngilizce konuşmasını akıcı bir hale getirmek isteyen birçok kişi, İngilizce konuşma arkadaşı arıyor. Bu nedenle arama motorları üzerinde “yabancılarla konuşma uygulamaları” aramasını gerçekleştiriyorlar. Peki, İngilizce konuşma arkadaşı nasıl bulunur?

Bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce, görüşmelerinizi uzman eğitmenler ile birlikte gerçekleştirmenize olanak sağlıyor. Bu sayede İngilizce konuşma arkadaşı bulmanıza gerek kalmadan uygulama bünyesi içerisinde yer alan Amerikalı uzman eğitmenler ile birlikte İngilizce konuşma pratiği yapabiliyorsunuz.

Uygulama içerisinde bulunan özellikler ve özgürlükler sayesinde de oldukça keyifli ve verimli bir şekilde görüşmeler gerçekleştirerek, İngilizce konuşma pratiği yapabiliyorsunuz. Görüşme öncesinde planlamakta olduğunuz randevular ile yapacağınız görüşmeleri planlı bir şekilde düzenleyebilir, zaman yönetimini en verimli şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle günün en verimli hissettiğiniz saatleri arasında eğitimi gerçekleştirmek, eğitimlerden alacağınız verimi maksimuma çıkartacaktır.

Görüşmeleri başlatmadan önce, uygulamaya giriş yaparak seviye belirleme sınavını gerçekleştirip, sizin için en uygun olan seviyeye göre görüşmelerinizi yapmak, gereksiz yere yapacağınız görüşmelerin, dolayısıyla boşa zaman harcamanızın önüne geçecektir. Bu durum her ne kadar önemsiz olarak gözüküyor olsa da zamanı verimli kullanma açısından oldukça kritik bir önem taşımaktadır.

Görüşmelerinizi daha keyifli bir hale getirmek için ise bir İngilizce speaking uygulaması olan İnter İngilizce, size sohbetin konusunu seçme durumunda özgürlük sunuyor. Bu sayede istediğiniz konu üzerinde eğitmeniniz ile birlikte görüşmelerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Örneğin konu olarak “Amerika’da ki çalışma koşulları” gibi verimli konular üzerinde konuşmak, size çalışma kültürü olarak da birçok şey katacaktır. Bu sayede İngilizce konuşmanızın yanı sıra, kişisel gelişiminizi de desteklemiş olursunuz.

Daha önce hiç İngilizce konuşma uygulaması kullanmamış olan kişilerinde bu eğitim şeklinden yararlanması adına İnter İngilizce sizlere ücretsiz deneyimleme hakkı sunuyor. Uygulamaya giriş yaptığınızda başlatacağınız üç günlük deneme süreci sayesinde, üç gün boyunca hiçbir ücret ödemeden İngilizce konuşma uygulamasını deneyimleyebilirsiniz. Buda kullanıcıların yabancılarla İngilizce konuşma uygulamalarının standart eğitim yöntemlerine göre daha avantajlı olmasını deneyimlemesini sağlamaktadır.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI