Yabancılarla konuşma uygulamaları ile İngilizce speaking nasıl geliştirilir?

İngilizce konuşma konusunda kendini geliştirmek isteyen birçok kişi tarafından yabancılarla konuşma uygulamaları merak ediliyor ve hakkında birçok detay araştırılıyor. Merak edilenler arasında Yabancılarla konuşma uygulamaları ile İngilizce speaking nasıl geliştirilir?

İngilizce konuşma konusunda kendini geliştirmek isteyen birçok kişi tarafından yabancılarla konuşma uygulamaları merak ediliyor ve hakkında birçok detay araştırılıyor. Merak edilenler arasında Yabancılarla konuşma uygulamaları ile İngilizce speaking nasıl geliştirilir? Sorusu da yer alıyor. Peki, Yabancılarla konuşma uygulamaları ile İngilizce speaking nasıl geliştirilir?

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Son yıllarda yabancılarla konuşma uygulamaları, standart eğitim yöntemlerine göre birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Kullanım kolaylığı, özellikleri, pratikliği ve avantajları nedeniyle ön plana çıkıyor. Özellikle ücret bakımından diğer öğrenim yöntemlerine göre oldukça ucuz olan yabancılarla konuşma uygulamaları, İngilizce öğrenmek isteyen kişilere pratik bir şekilde İngilizce speaking yapma fırsatı sunuyor.

Bu sayede alacağınız eğitim süreci ile birlikte bolca İngilizce konuşma pratiği yapma fırsatı elde ediyorsunuz. Buda speaking konusundaki becerinizi daha da geliştirmesine olanak sağlıyor. Yabancılarla İngilizce konuşma uygulamaları, karşılıklı ve etkileşimli bir şekilde olduğu için oldukça gerçekçi bir pratik fırsatını kullanıcılarına sunuyor.

Kitaplardan öğrenilmekte olan birçok alışıldık bilgi yerine, etkili, farklı ve karşılıklı konuşma olanağını kullanıcılarına sunmakta. Böylelikle kısa bir süreç içerisinde oldukça verimli bir eğitim alarak İngilizce konuşma becerisini kolay ve pratik şekilde geliştirebilirsiniz. Bu avantajları ve daha birçok özelliği nedeniyle yabancılarla İngilizce konuşma uygulamaları sıklıkla tercih ediliyor. Bu tarz uygulamalar ile İngilizce speaking geliştirmek için yapılabilecek tek ama etkili olan yol, sadece pratik yapmaktır. Eğitim süreciniz boyunca bolca pratik yapmak, gerçek hayat için adeta bir prova niteliğindedir.

İNGİLİZCE SPEAKİNG GELİŞTİRMEK İÇİN YABANCILARLA NEREDEN KONUŞULUR?

İngilizce speaking geliştirmek için kullanabileceğiniz birçok İngilizce konuşma uygulaması bulunuyor. Bunlardan bir tanesi de birçok özelliği ve fırsatı kullanıcılarına sunan İnter İngilizce’dir. Bir sesli İngilizce konuşma programı olan İnter İngilizce, daha önce yabancılarla konuşma uygulamalarını deneyimlemeyen kullanıcıları için ücretsiz deneme sürecini, yeni kullanıcılarına sunuyor.

Bu sayede daha önce yabancılarla İngilizce konuşma uygulamalarını deneyimlemeyen kişilere, ücretsiz bir deneme süreci sunarak, standart eğitim yöntemleri ile arasındaki farkı anlamasını sağlıyor. İngilizce speaking geliştirmek için Amerikalı uzman eğitmenler ile birlikte İnter İngilizce uygulaması üzerinden görüşmelerinize başlayabilirsiniz. İngilizce görüşmeler sayesinde, sahip olduğunuz İngilizce bilgisini bir adım daha ileriye taşımanız mümkündür.

Uygulama bünyesinde yer alan özelliklerden bir tanesi de görüşmelerinizi planlamanızı sağlayan randevu özelliğidir. Bu sayede zamanınızı kolay bir şekilde yönetebilir ve pratik bir şekilde randevularınızı oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz randevu zamanı geldiğinde ise uzman eğitmenlerimiz tarafından görüşmeler başlatılır.

Randevu özelliğinin yanı sıra görüşmelerden keyif almanızı sağlayacak özelliklerden bir tanesi de, görüşmelerin konusunu seçme özgürlüğünü bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce uygulamasının size sunmasıdır. Bu sayede eğitim sürecinde keyifli vakit geçirerek motivasyonunuzu korumanızı sağlar. Her ne kadar küçük bir detay gibi görünüyor olsa da süreç içerisindeki en önemli faktörlerden birisidir. Gerçekleştireceğiniz görüşmeler alanında Uzman Amerikalı eğitmenler tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu sayede bütün süreç boyunca oldukça profesyonel bir eğitim alırsınız.

Yapılan görüşmelerin ardından, Amerikalı uzman eğitmeniniz sizi değerlendirir ve bu sayede gelişimizi yakından takip etme fırsatı elde edersiniz. Değerlendirmenin ardından belirtilen eksik noktalar üzerinde kendinizi geliştirerek dengeli ve pratik bir şekilde İngilizce pratiği yapma fırsatını elde edersiniz. Bu ve bunun gibi birçok fark nedeniyle İnter İngilizce, farklı İngilizce speaking uygulamaları ve klasik eğitim yöntemlerine göre birçok kişinin tercihi oluyor.

İNGİLİZCE SPEAKİNG UYGULAMALARININ İŞ HAYATINA ETKİSİ NEDİR?

Hayatımızın birçok noktasında ihtiyacımız olan İngilizce konuşma becerisinin sıklıkla ihtiyaç duyulduğu yerlerden bir tanesi de iş hayatımız oluyor. Özellikle kariyer hedefi olan kişiler ve global kurum, kuruluşların önemli pozisyonlarında rol almak isteyen kişiler tarafından, akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak, oldukça önemli bir yetenektir. Önemli pozisyonlarda görev almak için en önemli faktörlerden birisi de iyi derecede İngilizce bilmek ve akıcı bir şekilde konuşabilmektir. Bu yetenek sizin rakiplerinizden oldukça kolay bir şekilde ayrılmanızı, daha iyi pozisyonlarda görev almanızı sağlayacaktır.

Özellikle pazarlama alanı başta olmak üzere birçok noktada ihtiyaç duyulan İngilizce konuşma bilgisini, yabancılarla İngilizce konuşma uygulamalarından yararlanarak kolay bir şekilde kazanabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, uygulama mağazası aracılığı ile İnter İngilizce mobil uygulamasını indirmek ve görüşmelere başlamak.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI