İngilizce sohbet uygulamaları ile İngilizce iş görüşmeleri için pratik yapmak

İngilizce sohbet uygulamalarından faydalanmak olan kişiler tarafından merak ediliyor. Önemli pozisyonlarda kariyer planı yapan birçok kişinin gündeminde, İngilizce sohbet uygulamaları ile İngilizce iş görüşmeleri için pratik yapmak mümkün mü?

Son yıllarda revaçta olan İngilizce sohbet uygulamaları ile İngilizce iş görüşmelerine hazırlık yapmak mümkün mü? Sorusu, İngilizce sohbet uygulamalarından faydalanmak olan kişiler tarafından merak ediliyor. Önemli pozisyonlarda kariyer planı yapan birçok kişinin gündeminde, İngilizce sohbet uygulamaları ile İngilizce iş görüşmeleri için pratik yapmak mümkün mü? Sorusu yer alıyor ve internet üzerinde sıklıkla araştırılıyor. Peki, İngilizce sohbet uygulamaları ile İngilizce iş görüşmeleri için pratik yapmak ne kadar etkili?

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Yabancılarla İngilizce konuşma uygulamalarının kullanım oranı geçtiğimiz yıllarda oldukça artış gösterdi. İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen ve İngilizce iş görüşmeleri, mülakatlar için hazırlıklı olmak isteyen kişiler başta olmak üzere birçok kişi tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Bunun en büyük sebebi ise yabancılarla İngilizce konuşma uygulamalarının, karşılıklı ve etkileşimli bir şekilde pratik yapma fırsatını kullanıcılarına sunmasıdır. Bu nedenle alışıldık yöntemlerden ziyade akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak isteyen kişiler, yabancılarla İngilizce konuşma uygulamalarını tercih ediyor.

İngilizce olarak gerçekleştirilen iş görüşmelerinde akıcı ve etkili bir şekilde İngilizce konuşmak, iletişimin verimliliği açısından büyük önem taşımaktadır. Diğer rakiplerinizden öne çıkmak ve kendinizi ispatlamak için İngilizceyi usta bir şekilde kullanabilmeniz gerekmektedir. Kendinizi İngilizce konuşma konusunda geliştirerek, rakiplerinizden bir adım daha öne çıkabilirsiniz. İş hayatında birçok noktada işinize yarayacak olan İngilizce konuşma deneyimi, sizin için oldukça önemli bir yetenektir. Bu yeteneğinizi verimli kullanarak kendinizi kolay bir şekilde geliştirebilirsiniz.

Konuşarak İngilizce öğrenme uygulamalarını daha önce deneyimlemeyen kişiler tarafından test edilme fırsatını, İnter İngilizce kullanıcılarını sunuyor. Yabancılarla konuşma uygulamaları ücretsiz bir şekilde deneyimlemek için İnter İngilizce’nin kullanıcılarına sunmakta olduğu ücretsiz deneme sürecinden faydalanabilirsiniz.

İnter İngilizce uygulamasına giriş yaptıktan sonra gerçekleştireceğiniz seviye belirleme sınavının ardından ücretsiz deneme süreciniz başlar. Üç gün boyunca uygulamayı deneyerek, tecrübe edersiniz. Üç günün ardından eğer memnun kalmadıysanız, hiçbir ücret ödemeden görüşmelerinizi iptal edebilirsiniz. Bu sayede ücretsiz bir şekilde speaking geliştirme uygulamalarını deneyimlemiş olursunuz.

Ayrıca İnter İngilizce uygulaması içerisinde bulunan özellikler sayesinde, kolay bir eğitim süreci içerisinde akıcı bir şekilde İngilizce öğrenebilir, yabancı insanlar ile konuşarak bolca pratik yapma fırsatını elde edebilirsiniz. Bu özelliklerden bir tanesi ise görüşmelerinizi alanında Uzman Amerikalı eğitmenler tarafından gerçekleştirmenizdir. Bu sayede hem İngilizce konuşma pratiği yaparken, birçok konuda kendinize bir şeyler katma fırsatını elde edebilirsiniz.

İNTER İNGİLİZCE’NİN ÜCRETSİZ SPEAKİNG UYGULAMALARINDAN FARKI NEDİR? 

Özellikleri nedeniyle, kullanıcıları tarafından tercih edilen İnter İngilizcenin diğer ücretsiz speaking uygulamalarından farkı merak konusu oluyor. Bu nedenle İngilizce öğrenmek isteyen kişiler tarafından İnter İngilizcenin ücretsiz speaking uygulamalarından farkı nedir? Sorusu araştırılıyor.

İnter İngilizce diğer yabancılarla İngilizce konuşma uygulamalarından öne çıkan özellikleri sayesinde oldukça farklı bir hizmet sunuyor. Farklı seviyelerdeki kişiler için gerçekleştirebileceğiniz görüşmeler, tamamen Amerikalı Uzmanlar tarafından yapılıyor. Başlattığınız görüşme öncesinde randevu sistemi ile çok kolay bir şekilde görüşmelerinizi planlama imkanını da kullanıcılarına sunuyor.

İnter İngilizcenin kullanıcılara sunmakta olduğu bir diğer özellik ise, yapılan görüşmelerin ardından Amerikalı uzman eğitmenler tarafından görüşmelerin değerlendirilmesidir. Yapılan görüşmeden sonra eğitmeniniz sizi değerlendirir. Bu sayede gerçekleştirdiğiniz görüşme hakkında detaylı bilgi sahibi olursunuz ve eğitim sürecini yakından takip etme fırsatını elde edersiniz. Eğitmeniniz tarafından yapılan değerlendirmelerde zayıf olduğunuz noktaları, ek kaynaklar ile destekleyerek süreci daha hızlı ve etkili bir hale getirmeniz de mümkündür.

Ayrıca gerçekleştirdiğiniz ücretsiz deneme sürecinin ardından farklı ödeme planlarında yer alan seçenekler arasından, sizin için en uygun ve makul olan seçeneği seçebilirsiniz. Paket fiyatları, birçok yabancılarla İngilizce konuşma uygulamalarına göre oldukça uygun fiyatlıdır. Klasik öğrenim yöntemlerinde harcayacağınız zamandan ve ekstra masraflardan kurtulabilmeniz mümkündür.

Standart yöntemlere göre daha özellikleri sayesinde çok daha etkili olan yabancılarla İngilizce konuşma uygulamaları, birçok neden yüzünden daha avantajlı bir konumda yer alıyor. Bunlardan en önemlisi ise belirli bir konuma gitmenize gerek kalmaması diyebiliriz. Akıllı cihazınızın ve internetinize erişiminizin olduğu birçok yerde İngilizce konuşma pratiği yapma fırsatını kullanıcılarına sunuyor. Bu nedenle bu ve bunun gibi birçok avantajı nedeniyle yabancılarla İngilizce konuşma uygulamaları, diğer yöntemlere göre daha çok tercih ediliyor.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI