Yabancı insanlarla konuşma uygulamaları ile yabancı dil geliştirme

İngilizce konuşma pratiği uygulamaları son zamanlarda, İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen ve akıcı bir İngilizce deneyimi edinmek isteyen kişilerin gündeminde yer alıyor. Daha önce İngilizce konuşma uygulaması kullanmayan birçok kişi, bu konu hakkında deneyim kazanmak istiyor.

Son dönemde popüler yabancı dil öğrenme yöntemlerinden birisi olan yabancı insanlarla konuşma uygulamaları hakkında birçok konu merak ediliyor ve yabancı dil gelişimine olan katkısı konuşuluyor. İlk defa Yabancı insanlarla konuşma uygulamalarını tecrübe edecek olan kişiler, uygulamanın ne kadar etkili olduğu konusunu merak ediyor. Peki, Yabancı insanlarla konuşma uygulamaları ile yabancı dil geliştirmek mümkün mü?

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

İngilizce konuşma pratiği uygulamaları son zamanlarda, İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen ve akıcı bir İngilizce deneyimi edinmek isteyen kişilerin gündeminde yer alıyor. Daha önce İngilizce konuşma uygulaması kullanmayan birçok kişi, bu konu hakkında deneyim kazanmak istiyor. Ücretsiz deneme yapabileceğiniz bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce, size karşılıklı olarak İngilizce konuşma pratiği yapma fırsatını sunuyor.

Bir İngilizce speaking uygulaması olan İnter İngilizce, İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen ve bu deneyimi test etmek isteyen kullanıcılarına üç günlük ücretsiz deneme süreci veriyor. Bu sayede daha önce speaking uygulamaları sayesinde konuşma pratiği yapmayan kişilerin bu deneyimi ücretsiz olarak denemesine olanak sağlıyor.  Bu sayede üç günlük deneme süreci ile birlikte hiçbir ücret ödemeden bu deneyimi test edebiliyorsunuz. Daha sonrasında eğer deneme sürecinden memnun kalmadıysanız, hiçbir ücret ödemek zorunda değilsiniz.

İnter İngilizce bu fırsatı kullanıcılara sunarak, daha öncesinde ücretsiz İngilizce konuşma uygulamalarından faydalanmayan kişilere, speaking geliştirme uygulamalarının klasik eğitim yöntemlerinden farkını anlayabilmesi için sunuyor. Bu sayede daha önce İngilizce konuşma uygulaması kullanmayan birçok kişi ücretsiz bir şekilde bu deneyimi yaşayabiliyor.

YABANCI İNSANLARLA KONUŞMA UYGULAMALARI İNGİLİZCEYE NASIL BİR KATKI SAĞLIYOR?

İngilizce speaking uygulamalarının hayatımıza girmesi ile birlikte kullanıcılar, Yabancı insanlarla konuşma uygulamaları İngilizceye nasıl bir katkı sağlıyor? Sorusu, konu hakkında en çok merak edilen sorular arasında yerini alıyor. Bu nedenle Yabancı insanlarla konuşma uygulamaları İngilizceye nasıl bir katkı sağlıyor? Sorusu, arama motorları üzerinde sıklıkla araştırılıyor. Peki, yabancı insanlarla konuşma uygulamaları İngilizceye nasıl bir katkı sağlıyor?

Akıcı bir İngilizce deneyimi için yapılabilecek en verimli yollardan birisi olan karşılıklı ve etkileşimli olarak İngilizce konuşmak, gelişen teknoloji ile birlikte çok daha kolay bir şekilde insanlara sunuluyor. İnter İngilizce başta olmak üzere birçok yabancılarla konuşma uygulaması ile İngilizce konuşma pratiği yapmak mümkün bir hale geliyor.  

İnter İngilizce içerisinde bulunan seviye sınavı ile birlikte, uygulama içerisinde görüşme gerçekleştirecek olan kullanıcılar bir sınava giriyor ve kendisine en uygun seviyede görüşmelerin gerçekleştirilmesi için İngilizce seviyesi belirleniyor. Bu sayede uzun süren ve boşa zaman harcayan görüşmelerin önüne geçmenizi sağlıyor.  

Bir karşılıklı İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce, en kısa sürede akıcı bir biçimde İngilizce konuşma deneyimini kullanıcılarına öğretmeyi hedefliyor. Bu hedefi benimseyen İnter İngilizce, alanında Uzman Amerikalı eğitimciler ile görüşmeleri gerçekleştiriyor. Bu sayede görüşmelerde akıcı bir İngilizce için pratik yaparken, bir yandan da kültürel olarak da kendinizi geliştirmeniz mümkün hale geliyor.  Bu sayede yabancı dil dışında da  kendinizi birçok konuda geliştirme fırsatı edinebiliyorsunuz. 

Ayrıca gerçekleştireceğiniz görüşmeleri daha öncesinden planlama özelliği sayesinde, yoğun iş akışınız ve günlük yaşantınız esnasında kolay bir şekilde randevu oluşturmanızı sağlıyor. Bu sayede, belirlediğiniz zaman dilimi içerisinde alanında uzman eğitmeniniz sizi arıyor ve görüşmeniz başlıyor. Bu özellik her ne kadar basit gözüküyor olsa da eğitimin verimliliği açısından büyük önem arz etmektedir.  

Uzmanlara göre günün en sevimli saatleri sabah 09.00 ile 11.30 arasıdır. Buna göre görüşmelerinizi bu saatler arasında gerçekleştirmek, derslerden alacağınız verimi oldukça etkileyecektir. Derslerden alacağınız verimi artıracak bir diğer özellik ise gerçekleştireceğiniz görüşmelerin konusunu sizin belirleme özgürlüğünüzün bulunması. Bu sayede görüşmeler daha eğlenceli ve keyifli bir hale geliyor. Buda eğitim sürecinin daha devamlı olması ve motivasyon açısından önemli bir faktördür.  

Amerikalı uzman eğitmenler, gerçekleştirmiş olduğunuz görüşmelerin ardından sizi değerlendirir. Bu sayede, eğitim süreci içerisindeki gelişiminizi uygulama içerisinden kolaylıkla takip etmenize imkân sağlar. Bu ve bunun gibi birçok avantaj nedeniyle yabancılarla konuşma uygulamaları, diğer eğitim yöntemlerine göre çok daha verimli, pratik ve ucuzdur. Bu sayede son yıllarda birçok kişinin tercih edilmesine neden olmuştur.  

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI