Speaking geliştirme uygulamalarının iş hayatına etkisi

Büyük markalar ve şirketlerde önemli pozisyonlarda çalışmak için İngilizce en önemli faktör haline geliyor. Global kurum ve kuruluşlarda önemli pozisyonlarda rol almak için akıcı ve etkin bir İngilizceye sahip olmak gerekiyor. Bu noktada birçok kişinin aklına speaking geliştirme uygulamalarının iş hayatına ne kadar etkili olduğu sorusu geliyor.

Son yıllarda birçok kişi tarafından henüz yeni yeni tercih edilmeye başlanan ve oldukça etkili bir öğrenme yöntemi olan speaking geliştirme uygulamalarının iş hayatına etkisi merak ediliyor. İş hayatında kariyer hedefi olan birçok kişinin akıcı bir şekilde İngilizce konuşması gerekebiliyor.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Özellikle de büyük markalar ve şirketlerde önemli pozisyonlarda çalışmak için İngilizce en önemli faktör haline geliyor. Global kurum ve kuruluşlarda önemli pozisyonlarda rol almak için akıcı ve etkin bir İngilizceye sahip olmak gerekiyor. Bu noktada birçok kişinin aklına speaking geliştirme uygulamalarının iş hayatına ne kadar etkili olduğu sorusu geliyor. İş hayatında kullanılmakta olan İngilizce, teorik ve ezber olarak bir fayda sağlamıyor. Bu nedenle birçok kişi pratik yapmak amacıyla İngilizce sohbet uygulamalarından yardım alıyor.

Pratik yapmak isteyen kişiler tarafından İngilizce sohbet uygulamalarının sıklıkla kullanılmasının sebebi ise bu uygulamaların size özgür bir şekilde İngilizce konuşma pratiği yapma fırsatını sunmasıdır. Akıcı bir İngilizce konuşması, iş hayatında çok önemli bir beceridir. Dünyanın birçok yerindeki insanlar ile iletişim kurabilmek için büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle birçok kişi İngilizce sohbet uygulamalarından faydalanmayı tercih ediyor.

İngilizce sohbet uygulamaları, İngilizce pratiği yapmak isteyen kişilere karşılıklı olarak etkileşimli bir şekilde pratik yapma fırsatı sunuyor. Üstelik bunları yaparken size oldukça özgür bir alan sunuyor. Bu sayede kısa süre içerisinde etkili ve akıcı bir konuşma deneyimine sahip oluyorsunuz. Bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce bünyesi içerisinde bulunan birçok özellik sayesinde kısa süre içerisinde, etkili bir İngilizce konuşma seviyesine ulaşabilirsiniz.

SPEAKİNG GELİŞTİRME UYGULAMALARININ POZİTİF YÖNLERİ NELERDİR?

Bir yabancılarla konuşma uygulaması olan İnter İngilizce içerisinde bulunan özellikler sayesinde diğer uygulamalara gerek kalmadan çok pratik bir şekilde İngilizce konuşma pratiği yapabilirsiniz. Standart eğitim yöntemlerine göre çok daha hızlı, pratik, ucuz ve başarılı olan bu yöntem, son birkaç yıldır birçok kişi tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Alışılagelen eğitim yöntemlerine nazaran zaman ve bütçe bakımından tasarruf etmenizi sağlar. Bu durumu özetlemek gerekirse, kursa giden bir bireyin yolculuk süresince harcadığı zamana gerek kalmadan, bir internet ve bir akıllı cihazın olduğu her yerden görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz saatler içerisinde randevu oluşturarak iş akışınız arasında bir aksaklık yaşamadan verimli bir biçimde görüşmenizi gerçekleştirebilirsiniz. Randevu talebi oluşturduktan sonra belirtilen zaman geldiğinde ise eğitmeniniz tarafından aranmaktasınız. Bu sayede zamanı daha verimli bir şekilde kullanabilmektesiniz. 

Bütün bunlar gerçekleşirken ödemeniz gereken ücret ise diğer uygulamalara ve diğer öğrenim yöntemlerine göre oldukça ucuzdur. Üstelik yeni kullanıcılarına verilen üç günlük deneme süreci içerisinde görüşmelerden memnun kalmazsanız hiçbir ücret ödemeden görüşmelerinizi iptal edebilirsiniz. Bu sayede daha önce sesli ingilizce konuşma programı deneyimlememiş bireyler için bir deneyim fırsatı doğuyor.

Görüşmeleri gerçekleştireceğiniz eğitmenler, Amerikalı ve alanında uzman kişilerdir. Bu sayede oluşturduğunuz görüşme ile verimli bir eğitim süreci geçirmenizi sağlamaktadır. Yapılan görüşmeler sonrasında ise eğitmeniniz sizi görüşme sonrasında değerlendirir ve eğitim süreciniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Eğitim sürecinizi yakından takip etmek, verim ve motivasyon açısından büyük önem taşımaktadır. Motivasyon, bir eğitim süreci içerisinde bel kemiği görevini taşımaktadır. Eğitim süreci içerisinde birçok faktörü etkilemekte olan motivasyonu sağlamak adına, görüşmeleriniz esnasında konuşacağınız konuyu seçme özgürlüğünü İnter İngilizce uygulaması, kullanıcılarına sunuyor.

İnter İngilizceye giriş yaptığınızda gerçekleştireceğiniz seviye belirleme sınavı ile birlikte sizin için en uygun seviye belirlenir ve görüşmeleriniz sizin için en uygun seviyede gerçekleştirilir. Bu sayede zaman kaybını önleyerek, zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Özellikle kariyer planı yapan kişiler için zaman yönetimi önemli bir detaydır. İnter İngilizce sayesinde görüşmelerinizi planlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 

Bu nedenle speaking geliştirme uygulamaları diğer klasikleşmiş öğrenim yöntemlerine göre çok daha etkili ve pratiktir. Gelişmekte olan teknolojinin eğitim konusunda bize sağlamış olduğu yeniliklerden bir tanesi olan speaking geliştirme uygulamaları birçok fırsatı bize sunuyor. Farklı dilleri öğrenmek için oldukça verimli olan bu yöntemi değerlendiren birçok kişi, akıcı bir şekilde yabancı dil konuşabiliyor. Bu nedenle klasik olan eğitim yöntemlerine göre her geçen gün daha da çok tercih ediliyor. 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI