İngilizce konuşma uygulaması kullanarak İngilizce iş görüşmelerine hazırlanmak

Son yılların en gözde İngilizce öğrenme yöntemlerinden birisi olan İngilizce konuşma uygulaması kullanarak İngilizce öğrenmek ve konuşma pratiği yapmak, son zamanlarda oldukça ilgi görüyor, konu hakkındaki detaylar da merak ediliyor. Özellikle kariyer planı olan ve akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak isteyen birçok kişi İngilizce konuşma uygulaması kullanarak İngilizce iş görüşmelerine hazırlanma konusunda araştırma yapıyor. Peki, İngilizce konuşma uygulaması kullanarak İngilizce iş görüşmelerine nasıl hazırlanılır? yabancılarla konuşma uygulamaları nasıl verimli kullanılır?Son dönemde İngilizce sohbet uygulamalarının avantajları nedeniyle İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen ve akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak isteyen kişiler, İngilizce sohbet uygulamalarını diğer öğrenme yöntemlerine tercih etmektedir.

Son yılların en gözde İngilizce öğrenme yöntemlerinden birisi olan İngilizce konuşma uygulaması kullanarak İngilizce öğrenmek ve konuşma pratiği yapmak, son zamanlarda oldukça ilgi görüyor, konu hakkındaki detaylar da merak ediliyor. Özellikle kariyer planı olan ve akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak isteyen birçok kişi İngilizce konuşma uygulaması kullanarak İngilizce iş görüşmelerine hazırlanma konusunda araştırma yapıyor. Peki, İngilizce konuşma uygulaması kullanarak İngilizce iş görüşmelerine nasıl hazırlanılır? yabancılarla konuşma uygulamaları nasıl verimli kullanılır?

Son dönemde İngilizce sohbet uygulamalarının avantajları nedeniyle İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen ve akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak isteyen kişiler, İngilizce sohbet uygulamalarını diğer öğrenme yöntemlerine tercih etmektedir. Bu nedenle yabancılarla konuşma uygulamaları birçok kişi tarafından sıklıkla kullanılıyor ve tercih ediliyor. Diğer öğrenim yöntemlerine göre pratik, uygun fiyatlı, basit ve etkili olması nedeniyle çok daha avantajlı bir durumda yer alıyor.

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI KULLANARAK İNGİLİZCE İŞ GÖRÜŞMELERİNE HAZIRLANMAK

Özellikle kariyer hedefi olan kişiler tarafından akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak çok önemli bir faktördür. Global şirketlerin önemli pozisyonlarında yer almak için etkili bir İngilizce konuşma yetisine sahip olmak gerekiyor. Bu konuda kendisini geliştirmek isteyen kişiler, İngilizce konuşma pratiği yapabilmek için yabancılarla konuşma uygulamalarından faydalanmayı tercih ediyor. Yabancılarla konuşma uygulamalarının en önemli ve etkili özelliği ise yabancı insanlarla karşılıklı olarak İngilizce konuşma pratiği yapma şansını size sunmasıdır. Bu sayede akıcı bir İngilizce konuşma deneyimi için bolca pratik yaparak bu yeteneği kazanmanıza olanak sağlar.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

İş hayatında birçok noktada etkili bir iletişim, önemli rol oynamaktadır. Bu nedenle dile oldukça hâkim olmak gerekiyor. Bunun için yapılabilecek en mantıklı şey ise karşılıklı olarak bolca İngilizce konuşma pratiği yapmaktır. İngilizce konuşma pratiği yapma fırsatını size kolay bir şekilde sunan İnter İngilizce, birçok farklı özelliği ile birlikte kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor.

Ayrıca uygulamayı ilk defa kullanacak olan kullanıcılar için ücretsiz deneme süreci sunan İnter İngilizce, üç günlük deneme süreci ile birlikte kullanıcılarını bekliyor. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra başlattığınız üç günlük deneme süreci ile birlikte hiçbir ücret ödemeden bu deneyimi yaşayabilirsiniz. Bu sayede İngilizce speaking uygulamalarını ilk defa deneyecek olan kullanıcılarına ücretsiz bir deneme fırsatı sunuyor. Üç günlük sürecin sonunda iptal etseniz dahi, hiçbir ücret ödemenize gerek yok.

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI İLE İNGİLİZCE KONUŞMA PRATİĞİ YAPMAK

Başlattığınız eğitim süreci ile birlikte hızlı bir şekilde görüşme randevusu oluşturarak ilk görüşmenizi gerçekleştirebilirsiniz. Randevu oluşturma sistemi ile birlikte yoğun iş temponuz içerisinde kolay bir şekilde randevu oluşturabilir, zamanınızı oldukça verimli bir şekilde yönetmenize de yardımcı olur. Klasik öğrenme yöntemlerinde yer alan yolculuk süresinden de tasarruf ederek vaktinizi daha verimli bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Ayrıca gerçekleştireceğiniz görüşmeler, kendi alanında Uzman Amerikalı eğitmenler tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu sayede oldukça verimli bir görüşme süreci gerçekleştirerek boşa zaman harcamaktan kurtulabilirsiniz. Kariyer hedefi planlayan birçok kişi için zaman önemli bir kavramdır. İnter İngilizce bu konuda size özgür bir zamanlama fırsatı sunuyor. Oluşturduğunuz görüşme randevusu zamanı içerisinde eğitmeniniz sizi arar ve görüşmenizi başlatmış olur.

Uygulamada yer alan görüşmelere başlamadan önce gerçekleştireceğiniz seviye belirleme sınavı ile birlikte kendi seviyeniz için en uygun şekilde görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu özellik sayesinde, görüşmelerinizin temel aşamalardan geçmesini engelleyerek büyük ölçüde zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Görüşmelerinizden sonra alanında Uzman eğitmeniniz sizi değerlendirir bu sayede süreç içerisindeki gelişiminizi oldukça yakından takip etme fırsatına sahip olursunuz. Bu sayede değerlendirme ile belirlediğiniz zayıf noktalarınız üzerinde yapacağınız ek çalışmalar ile birlikte sürecin kısalmasını sağlayabilirsiniz.

Bir sesli İngilizce konuşma programı olan İnter İngilizce’nin sunduğu avantajlar, klasik öğrenme yöntemlerine göre çok daha pratik, ucuz, etkilidir. Bu nedenle İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen birçok kişi tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Her geçen gün artan kullanıcı sayısı ile birlikte sürekli olarak kendini geliştiren İnter İngilizce uygulaması, kayıt olacağınız son İngilizce kursu olmayı ve akıcı bir şekilde İngilizce konuşmanızı amaçlıyor. İnter İngilizce mobil uygulamasını Android cihazlar için Play Store, İOS Cihazlar için ise App Store kullanarak uygulama mağazaları üzerinden ücretsiz bir şekilde edinebilir, ücretsiz deneme görüşmelerinizi hemen başlatabilirsiniz.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI