İngilizce speaking uygulamaları kullanmak, neden diğer yöntemlere göre daha pratik? 

İngilizcesini geliştirmek isteyen ve akıcı bir biçimde İngilizce konuşmak isteyen birçok kişi İngilizce speaking uygulamaları ve diğer eğitim yöntemleri arasında seçim yaparken oldukça zorlanıyor. Son yıllarda oldukça sık bir şekilde kullanılmakta olan İngilizce speaking uygulamalarının diğer standart öğrenim yöntemlerine göre pratik olması, diğerine göre daha avantajlı olmasını sağlıyor. İngilizce speaking uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmayan kişiler ise İngilizce speaking uygulamaları kullanmak, neden diğer yöntemlere göre daha pratik? Sorusunu araştırıyor.

İngilizcesini geliştirmek isteyen ve akıcı bir biçimde İngilizce konuşmak isteyen birçok kişi İngilizce speaking uygulamaları ve diğer eğitim yöntemleri arasında seçim yaparken oldukça zorlanıyor. Son yıllarda oldukça sık bir şekilde kullanılmakta olan İngilizce speaking uygulamalarının diğer standart öğrenim yöntemlerine göre pratik olması, diğerine göre daha avantajlı olmasını sağlıyor. İngilizce speaking uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmayan kişiler ise İngilizce speaking uygulamaları kullanmak, neden diğer yöntemlere göre daha pratik? Sorusunu araştırıyor. Peki, İngilizce speaking uygulamaları kullanmak, neden diğer yöntemlere göre daha pratik?

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Geçtiğimiz birkaç yıl içerisinde hayatımıza giren ve pandemi ile birlikte birçok kişi tarafından kullanılmaya ve tecrübe edilmeye başlandı. Daha önce online olarak eğitim almayan kişiler, bu pratik ve etkili olan öğrenme yöntemine biraz tedirgin yaklaşabiliyor. Fakat her ne kadar yeni olsa da diğer yöntemlere nazaran oldukça verimli, pratik, etkili ve ucuzdur. Sizin zamandan ve maddi açıdan tasarruf etmenize olanak sağlar.

Bir internet ve bir akıllı cihazın olduğu her yerde İngilizce konuşma pratiği yapma imkânı sunan İngilizce sohbet uygulamaları, size birçok konuda esneklik hakkını sunuyor. Evde, işyerinde, okulda veya istediğiniz herhangi bir yerde, yol masrafı olmadan ve zamandan tasarruf ederek dersleri gerçekleştirmenizi sağlıyor.  

BİR İNGİLİZCE SPEAKİNG UYGULAMASI OLAN İNTER İNGİLİZCENİN AVANTAJLARI NELERDİR?

Amerikalı uzman eğitmenler ile birlikte, çok daha pratik ve hızlı bir şekilde görüşmelerinizi gerçekleştirebiliyor, oldukça kolay bir şekilde İngilizce konuşma pratiği yapabiliyorsunuz. İngilizce speaking uygulamaları size bu özgürlüğü sunmaktadır. Klasik öğrenme yöntemlerinde ise dersleri gerçekleştirebilmek için zamandan ve maddi olarak fedakârlık yapmanız gerekmekte. Bu nedenle İngilizce speaking uygulamaları kullanmak, diğer eğitim yöntemlerine göre çok daha pratiktir.

Pratik ve hızlı olmasına rağmen, etki bakımından oldukça büyük öneme sahiptir. Birçok özelliği bünyesinde barındırmakta olan yabancılarla konuşma uygulamaları, size birçok konuda özgürlük tanıyor. Örnek vermek gerekirse, görüşmelerinizde gerçekleştireceğiniz sohbetin konusunu sizin seçme imkânınız bulunuyor. Bu sayede dersi daha keyifli ve eğlenceli bir şekilde işleyebiliyorsunuz.

Her ne kadar önemsiz bir detay gibi gözüküyor olsa da uzun vadede bakıldığında, öğrenim sürecinden keyif almak, motivasyon için oldukça önemlidir. Sürecin rutin olarak devam edebilmesi ve istek bakımından motivasyon bu faktörleri etkilemektedir. Bu nedenle bu tarz küçük detaylar, görüşmelerin daha eğlenceli gerçekleştirilmesini sağlar. Ayrıca görüşmelerin Amerikalı uzman eğitmenler ile birlikte yapılması size sadece dil anlamında değil, kültür anlamında da birçok şey katabilmektedir.

Özellikle iş dünyasında kariyer planı olan bireyler için İngilizce konuşmak oldukça büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle birçok çalışan, İngilizce konuşma pratiği yapmayı hedefliyor fakat yoğun tempo ile birlikte buna fırsat bulamıyor. Bir İngilizce speaking uygulaması olan İnter İngilizce tam da bu noktada devreye giriyor. İstediğiniz zaman diliminde oluşturmuş olduğunuz randevu saatlerinde eğitmeniniz sizi arıyor. Bu sayede iş akışınıza engel olmadan pratik bir şekilde kendinizi geliştirme fırsatınız oluyor.

Ayrıca İngilizce speaking uygulaması olan İnter İngilizcede ücretsiz deneme sürümü de bulunuyor. Bu sayede speaking geliştirme uygulamalarını tecrübe etmek isteyen kişiler, hiçbir ücret ödemeden ü. günlük deneme görüşmelerini gerçekleştirebilirler. Üç günün sonunda ise hiçbir ücret ödemeden görüşmelerini sonlandırabilmektedir. Bu kampanya ile birlikte İnter İngilizce, ilk defa İngilizce speaking uygulaması kullanacak olan kişilere fırsat tanımayı amaçlamıştır. İngilizce speaking uygulamaları kullanmanın diğer yöntemlere göre pratik olmasını ve bu deneyimi birçok kişiye yaşatmayı hedeflemektedir.

Klasik İngilizce kursları için alışageldik süreçlerden, yolculuklardan, fiyatlardan sıkılan ve basit bir şekilde akıcı bir İngilizceye sahip olmak isteyen kişiler için oldukça cazip bir öğrenim türü olan İnter İngilizce, görüşmelerden önce seçeceğiniz İngilizce seviyesine göre size görüşme önerisinde bulunuyor. Bu sayede, kendiniz için en uygun görüşmeyi gerçekleştirerek büyük bir zaman kaybının önüne geçmenizi de sağlamaktadır. Birçok kişi bu noktada hata yaparken, eğitime başlarken gerçekleştirilen sınav ile birlikte sizin için en uygun seviyeyi belirlemenize yardımcı oluyor ve buna uygun bir şekilde görüşmeler gerçekleştirmenizi sağlıyor. Uygulama bünyesinde yer alan eğitmenler, işlerinde kadrolu ve uzmanlıklarını tamamlamışlardır. Bu sayede eğitmenlerin farkını yapacağınız görüşme esnasında oldukça kolay bir şekilde farkına varacaksınız.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI