Speaking geliştirme uygulamaları ile İngilizce konuşma pratiği: Sıfırdan başlayarak speaking uygulamaları ile İngilizce nasıl geliştirilir? 

Son yıllarda gittikçe popülerleşen speaking uygulamaları ile İngilizce konuşma pratiği yapmak birçok kişi tarafından tercih edilen bir öğrenme yöntemi haline geldi. Peki, Sıfırdan başlayan bir kişi speaking uygulamaları ile İngilizce öğrenebilir mi? Sıfırdan başlayarak speaking uygulamaları ile İngilizce nasıl geliştirilir?

İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşmak birçoğumuzun korkulu rüyası olabiliyor. Özellikle de hiç İngilizce bilmeyen bir kişi İngilizce öğrenmek için farklı yollardan yararlanıyor. Son yıllarda gittikçe popülerleşen speaking uygulamaları ile İngilizce konuşma pratiği yapmak birçok kişi tarafından tercih edilen bir öğrenme yöntemi haline geldi. Peki, Sıfırdan başlayan bir kişi speaking uygulamaları ile İngilizce öğrenebilir mi? Sıfırdan başlayarak speaking uygulamaları ile İngilizce nasıl geliştirilir?

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Speaking geliştirme uygulamaları, İngilizce konuşma pratiği yapmak için son yıllarda en çok tercih edilen öğrenme yolları arasında yer alıyor. Fakat sıfırdan İngilizce öğrenmek isteyen kişiler bu yönteme biraz çekingen bakabiliyorlar. Özellikle de ülkemizde birçok kişinin yaşamakta olduğu İngilizce konuşma problemi nedeniyle bu durum daha da zorlayıcı bir hale gelebiliyor.

Bu problemi aşmanın tek yolu ise karşılıklı bir İngilizce konuşma yöntemi ile belirli aralıklarla pratik yapmaktır. Karşılıklı ve etkileşimli olarak İngilizce konuşma pratiği yapmak, özgüveninizle doğu orantılı olarak speaking anlamında da şaşırtıcı derecede geliştirecektir.

Sıradan eğitim yöntemlerine göre daha verimli ve etkili olan speaking geliştirme uygulamalarının tercih edilme sebepleri arasında birçok özellik bulunuyor. Diğer yöntemlere göre pratik olması da bu nedenlerden bir tanesidir. İstediğiniz, belirlediğiniz saatler içerisinde görüşmenizi gerçekleştirerek yoğun temponuzda dahi kolay bir şekilde eğitim sürecinize devam etme imkânınız bulunuyor.

Ayrıca uygulama içerisinde bulunan Amerikalı uzman gerçek eğitmenler sayesinde eğitim süreci içerisinde istediğiniz konu üzerinde görüşmeleri gerçekleştirebilir, derslerin ardından yapılan değerlendirmeler ile birlikte eğitim sürecinizi kolay bir şekilde takip edebilirsiniz. Bu sayede eksik olduğunuz noktaları tespit ederek, seçtiğiniz konu üzerindeki eksiklerinizi ek çalışmalar ile birlikte tamamlayabilir ve verimli bir eğitim gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulama içerisinde bulunan deneme süreci ile birlikte hiçbir ücret ödemeden dersleri deneyerek tecrübe edebilir, size ne kadar katkı sağladığını da kendiniz test edebilirsiniz. 3 günlük deneme süreci sonunda eğer memnun kalmazsanız hiçbir ücret ödeme zorunluluğunda değilsiniz.

SIFIRDAN BAŞLAYARAK SPEAKING UYGULAMALARI İLE İNGİLİZCE NASIL GELİŞTİRİLİR?

Sıfırdan başlamak her ne kadar birçok kişinin korkulu rüyası olsa da aslında çok da büyük bir problem değildir. Böyle bir durumda en önemli faktör, kişinin öğrenme isteği ve motivasyonudur. Çünkü İngilizce bolca pratik ile öğrenilen bir dildir. Bu nedenle İngilizce konuşma pratiği yapmak, İngilizce öğrenmek için en önemli noktalardan birisidir.

İngilizce öğrenmek için sıfırdan başlayan kişiler için uygulama içerisinde bulunan seviye belirleme özelliği ile birlikte, kendinize uygun seviyeyi seçerek belirli bir seviye içerisinde görüşme sağlarsınız. Bu sayede adım adım ilerleyerek ve ders sonunda değerlendirmeler gerçekleştirerek sürecin sonunda İngilizcenizi geliştirmiş olursunuz.

Speaking geliştirme uygulamalarının diğer öğrenim türlerine göre daha avantajlı olmasının sebebi, etkileşimli ve daha gerçekçi bir İngilizce konuşma pratiği yapma şansını sunmasıdır. Bu sayede günlük hayatınızda konuşmanız gereken şekilde pratik yaparak en doğal ve gerçekçi şekilde sizi hazırlar. Bu sayede motivasyonunuzu ve ihtiyacınız olan özgüveni de sağlamış olursunuz.

Belirlemiş olduğunuz saatler içerisinde uzman eğitmenler tarafından görüşme gerçekleştirilir, bu sayede günlük akışınızı bozmadan istediğiniz saatler içerisinde eğitim sürecinize devam edebilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler ile birlikte sadece speaking olarak değil, birçok anlamda kendinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.

Gerçekleştireceğiniz görüşmelerin yanı sıra, gelişmenizi ek olarak destekleyebilecek farklı kaynaklardan yardım almak ise eğitim sürecinizi oldukça hızlandıracak ve daha etkili bir hale getirecektir. İngilizce bilmeyen birçok kişi için bu durum önemli faktörlerden birisidir. Bu sayede süreci daha kısa fakat daha etkili bir biçimde tamamlamanız mümkündür.

Özellikle de eğitmenlerin gerçekleştirdiği değerlendirmeleri dikkate alarak eksik olduğunuz noktaları tespit edip, bu noktalar üzerine çalışarak görüşmelere hazırlanmak, birçok kişi tarafından tavsiye ediliyor. Bu sayede öğrenmiş olduğunuz teorik veya pratik bilgilerini etkili bir biçimde kullanmayı öğreneceksiniz. Buda yeni bir dil öğrenmek için etkili yöntemlerden birisidir.

İngilizce speaking uygulamalarından yardım alarak İngilizce konuşma pratiği yapmak bu nedenlerden ötürü birçok kişinin tercih ettiği yöntemler arasında yer alıyor. Bunun en temel sebebi ise öğrenilen teorik bilgilerin sadece kâğıt üzerinde kalması yerine, pratik yaparak pekiştirilmesi ve hayatımıza adapte edilebilen bir öğrenim türü olmasıdır.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

One thought on “Speaking geliştirme uygulamaları ile İngilizce konuşma pratiği: Sıfırdan başlayarak speaking uygulamaları ile İngilizce nasıl geliştirilir? 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI