İngilizce konuşma pratiği nasıl yapılmalı? 

İngilizce konuşma pratiği yapmak için speaking geliştirme uygulamalarından destek almanın önemi ve Speaking geliştirme uygulamaları aracılığıyla İngilizce konuşma pratiği nasıl yapılmalı? Sorusu, uygulama kullanarak etkileşimli olarak eğitim almak isteyen birçok kişi tarafından araştırılıyor.

İngilizce konuşma pratiği yapmak için speaking geliştirme uygulamalarından destek almanın önemi ve Speaking geliştirme uygulamaları aracılığıyla İngilizce konuşma pratiği nasıl yapılmalı? Sorusu, uygulama kullanarak etkileşimli olarak eğitim almak isteyen birçok kişi tarafından araştırılıyor. İngilizce konuşma pratiği yaparken kullanabileceğiniz püf noktaları sizler için anlattık. Peki, İngilizce konuşma pratiği nasıl yapılmalı?

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Günümüzde birçok kişi tarafından İngilizce konuşma pratiği yapmak amacıyla tercih edilen yabancılarla İngilizce konuşma uygulamaları bulunuyor. İngilizce konusunda akıcı bir dil deneyimi yaşamak isteyen kişiler, bu sayede istediği zaman dilimi içerisinde konuşma pratiği yapma fırsatı elde edebiliyor. İnter İngilizce uygulaması üzerinde bulunan zaman dilimi belirleme özelliği sayesinde, istediğiniz saatler aralığında görüşmenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Gündelik hayatınıza İngilizce konuşma pratiği yapabileceğiniz etkinlikler eklemek, sizin İngilizceye olan alışkanlığınızı, yakınlığınızı etkileyecektir. Bu sayede dili benimseyerek daha etkin bir şekilde İngilizce konuşmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda sürekli olarak İngilizce konuşma pratiği yapmanız nedeniyle kişisel motivasyonunuz ve özgüveninizde fark edilebilir bir artış sağlar.

Özgüven, etkili bir iletişim için en önemli unsurlardan birisidir. Özellikle yeni bir dil öğreniyorsanız sıklıkla özgüven problemi yaşamanız oldukça muhtemeldir. İkna edici, etkili ve başarılı bir iletişim şekli için kendinizden emin, akıcı, anlaşılabilir bir konuşma sergilemeniz gerekiyor. Fakat bunların elde edebilmenin en temelinde ise İngilizce konuşma pratiği yatmaktadır.

Son yıllar içerisinde popüler olan birçok yabancı insanlarla konuşma uygulamaları, bu konuda İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen kişilere fırsatlar sunuyor. Speaking konusunda belirli bir akıcılık elde etmek için yapılabilecek şeyler arasında ilk sırada İngilizce konuşma pratiği yer alıyor. Karşınızda bir insan ile birlikte İngilizce konuşma pratiği yapmak, sizi speaking konusunda oldukça geliştirecektir.

Bu süreci daha hızlı bir hale getirmek veya daha verimli bir görüşme sağlamak isteyen kişiler İngilizce konuşma pratiği nasıl yapılmalı? Sorusunu merak ediyor. Etkili bir İngilizce konuşma pratiği için yapabileceğiniz püf noktaları sizler için yazdık. Peki, İngilizce konuşma pratiği nasıl yapılmalı?

İNGİLİZCE KONUŞMA PRATİĞİ YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Başarılı ve etkili bir İngilizce konuşma pratiği için yapılması gerekenler arasında bolca deneme, süreci takip etme, ek kaynaklar ile birlikte destekleme ve daha birçok faktör bu konuda etkili oluyor. Eğitim süreciniz içerisinde eksiklerinizi belirleyerek, belirlediğiniz konular üzerindeki eksikliklerinizi tamamlamak, oldukça verimli bir çalışma biçimidir.

İnter İngilizce uygulaması içerisinde gerçekleştirdiğiniz görüşmelerin ardından, görüşmüş olduğunuz eğitmeniniz sizi değerlendirir. Bu sayede gelişim sürecinizi takip ederek, eksikleriniz ve başarılı olduğunuz kısımlar hakkında bilgi alırsınız. Değerlendirme de belirtilen eksik kısımları ek kaynaklar kullanarak tamamlamak, İngilizce konuşma sürecinize oldukça katkı sağlayacaktır.

Uygulama üzerinde bulunan imkanlardan bir tanesi de istediğiniz zaman dilimi içerisinde görüşme gerçekleştirebilme esnekliğidir. Belirlediğiniz herhangi bir zaman dilimi içerisinde görüşmenizi gerçekleştirebilirsiniz. Fakat burada dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi, kişisel olarak verimli olduğunuz saatler arasında görüşme talebi oluşturarak, yapılan eğitimin verimliliğini ciddi ölçüde arttırabilirsiniz.

Ayrıca diğer ücretsiz İngilizce konuşma uygulamalarına nazaran, uygulama içerisinde yer alan Amerikalı uzman eğitmenler ile görüşme sağlamaktasınız. Bu sayede sadece dil olarak değil, kültür, fikir ve yaşam tarzı olarak da size birçok konuda fayda sağlayacaktır. Bu sayede görüşmelerden maksimum şekilde faydalanabilirsiniz.

Eğitim sürecine başlarken dikkat etmeniz gereken hususlardan bir tanesi de farklı seviye seçenekleri arasından kendi seviyenize uygun bir görüşme seçmektir. Bu sayede boşuna vakit harcamadan kendiniz için en uygun seviyede eğitim alarak süreci başlatabilirsiniz.

Görüşme esnasında konuşacağınız konuyu kendiniz belirleyerek istediğiniz konu üzerinde sohbet edebilir, fikir alışverişinde bulunabilir ve eğitmeninizin bilgi birikiminden faydalanabilirsiniz. Seveceğiniz bir konu üzerinde sohbet etmek, eğitimin daha keyifli bir hale gelmesine ve bu nedenle motivasyonunuzun artmasına neden olur. Bu şekilde eğitim süreci içerisinde eğlenceli ve keyifli vakit geçirmeniz de mümkündür.

Görüşmeden hemen önce, görüşmeyi gerçekleştireceğiniz mekân içerisinde dikkatinizi dağıtabilecek olan diğer faktörleri, eşyaları, görüşme öncesinde ortadan kaldırarak konsantrasyonunuzun bozulmamasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede görüşme esnasında yaşayabileceğiniz herhangi bir dikkat dağınıklığının da önüne geçebilirsiniz. Görüşme esnasında çevre seslerden etkilenmemek ve konsantrasyonunuzu maksimum düzeyde tutmak için kulaklık kullanabilirsiniz. Bu sayede görüşme esnasında çevreden gelen dış sesler, sizin dikkatinizi dağıtmaz ve daha verimli bir görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI