Akıcı İngilizce konuşmak için yapılması gerekenler. İngilizce sohbet uygulamaları ile akıcı İngilizce konuşma pratiği yapılır? 

İngilizce öğrenmek birçok kişi tarafından her ne kadar zorlayıcı ve uğraştırıcı bir şey olarak görülse de bunu eğlenceli ve keyifli bir hale getirmek oldukça kolay. Günümüzde birçok kişi akıcı bir İngilizce deneyimi için yabancılarla konuşma uygulamalarından yardım alıyor.

İngilizce öğrenmek birçok kişi tarafından her ne kadar zorlayıcı ve uğraştırıcı bir şey olarak görülse de bunu eğlenceli ve keyifli bir hale getirmek oldukça kolay. Günümüzde birçok kişi akıcı bir İngilizce deneyimi için yabancılarla konuşma uygulamalarından yardım alıyor. Buda İngilizce öğrenmenin daha keyifli ve eğlenceli bir süreç olmasını sağlıyor.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

İngilizce öğrenmek ne yazık ki teorik olarak öğrenmekle kalmıyor ve birçok kişi bunu yanlış anladığı için bu noktada hata yapıyor. İngilizceyi sadece öğrenmekle değil, hayatımıza adapte ederek ve aktif olarak kullanarak etkili bir şekilde kullanmalıyız. Çünkü okullarda ve kurslarda öğretilen standart bir eğitimin gündelik hayatımızda pek de verimli bir şekilde işlemediğini söylemek gerekiyor. Bu nedenle birçok kişi akıcı İngilizce konuşmak için yapılması gerekenleri merak ediyor. Bu yazımızda akıcı bir İngilizce deneyimi için yapılabilecekleri ve İngilizce sohbet uygulamaları ile akıcı İngilizce konuşma pratiği yapılır? Konusunu anlattık.

İngilizce konuşma uygulaması kullanarak alıştırma yapmak ve bunu aktif bir şekilde kullanmak, son yıllarda birçok kişi tarafından tercih edilen İngilizce öğrenme ve pratik yöntemleri arasında yer alıyor. Tek taraflı bir İngilizce öğrenimi yerine insanlar, etkileşimli ve karşılıklı sohbet şeklinde bir öğrenim türünü tercih ediyor. Bu sayede süreç içerisinde keyifli vakit geçirerek motivasyon artışı ve süreklilik sağlıyorlar.

Başarılı ve etkili bir öğrenim süreci açısından en önemli noktalardan birisi de motivasyondur. Motivasyon eğitim süresince sizin öğrenme isteğiniz ile doğru orantılıdır. Bu nedenle motivasyonunuzun yüksek olması, sizin çok daha verimli bir şekilde eğitim alacağınız anlamına gelmektedir. Özellikle İnter İngilizce uygulaması içerisinde bulunan birçok özellik sayesinde keyifli bir şekilde görüşmelerinizi tamamlayabileceksiniz.

Uygulama bünyesinde bulunan değerlendirme özelliği sayesinde görüşmelerinizin ardından eğitmeniniz tarafından değerlendirilirsiniz. Bu sayede eksik olduğunuz noktaları belirleyerek daha fazla üzerine gidebilir ve eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu durum dengeli bir öğrenme açısından oldukça önemlidir. Ayrıca eğitiminizin değerlendirilmesi ile birlikte, eğitim süreciniz hakkında bilgi sahibi olursunuz.

İNGİLİZCE SOHBET UYGULAMALARI İLE AKICI İNGİLİZCE KONUŞMA PRATİĞİ YAPILIR?

Yabancılarla İngilizce konuşma uygulamaları yapısı gereği etkileşimli ve karşılıklıdır. Bu nedenle diğer öğrenim yöntemlerinden daha avantajlı ve etkindir. Karşılıklı bir şekilde İngilizce konuşma uygulaması üzerinden pratik yapmak size speaking anlamında oldukça faydalı bir gelişim sağlayacaktır.

Teorik ve standart yöntemler ile her ne kadar İngilizce çalışmış olsanız dahi, speaking konusunda sorun yaşama ihtimaliniz oldukça yüksektir. Çünkü, speaking konusunda akıcı bir İngilizce elde edebilmek için belli bir bilgi birikimine, tecrübeye ve konuşma diline sahip olmanız gerekiyor. Bunun için yapabileceğiniz tek şey ise karşılıklı olarak bir kişi ile pratik yapmaktır. Yabancılarla konuşma uygulamaları size bu noktada destek verebilir. Bu nedenle son yıllarda İngilizce speaking uygulamaları İngilizce konuşmak isteyen ve speaking konusunda tecrübe edinmek isteyen birçok kişi tarafından tercih ediliyor.

Yabancılarla konuşma uygulamalarının tercih edilmesinin en temel sebebi, bolca speaking pratiği yapmanızı sağlamasıdır. İnter İngilizce sayesinde derslere başlamadan önce belirlediğiniz herhangi bir konu üzerinde görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Buda daha önce belirtmiş olduğumuz gibi motivasyon sağlamanın yanı sıra, kültür olarak da size oldukça katkı sağlayacaktır. Uygulama içerisinde görüşeceğiniz Amerikalı uzman eğitmenler, gelişiminiz boyunca size birçok konuda fayda sağlayacaktır.

Ayrıca belirlediğiniz saat içerisinde görüşme gerçekleştirebilmeniz ise size eğitim sürecinde esneklik ve kolaylık sağlayacaktır. Bu şekilde yoğun temponuz içerisinde oldukça kolay bir şekilde yabancılarla konuşma uygulamalarından yardım alarak İngilizcenizi daha akıcı bir hale getirebilirsiniz.

Akıcı bir İngilizce deneyimine sahip olmak için yapabileceğiniz görüşmeler, birçok teorik öğrenme yöntemine göre daha verimli ve etkilidir. İletişimin en temel unsurlarından birisi olan özgüven kazanmanıza yardımcı olur. Bu sayede daha rahat ve sakin bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.

Etkili ve başarılı bir iletişim sürecinin içerisinde bulunan faktörlerden birisi de özgüvendir. Kişinin kendisine olan özgüveni, karşısındaki kişiyi ikna etme konusunda ve daha birçok konuda yardımcı olacaktır. Bu nedenle speaking konusunda tecrübe edinmek amacıyla birçok kişi yabancılarla konuşma uygulamalarından destek almayı tercih ediyor.

Uygulama içerisinde bulunan ücretsiz deneme sürecinden faydalanarak bu deneyimi test edebilir, yabancılarla konuşma uygulamalarının akıcı bir İngilizce deneyimi için ne kadar destekleyici bir öğrenim şekli olduğunu anlayabilirsiniz. Üstelik 3 günün sonunda memnun kalmazsanız hiçbir ücret ödememektesiniz.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI