İngilizce konuşma uygulaması: İnter İngilizce

Dil okuluna veya özel derse gitmeye gerek kalmadan, sadece akıllı telefonuna İnter İngilizce'yi indirerek istediğin yerden istediğiniz zaman derse katılıp, İngilizce pratiğini geliştirebilirsin.

Adını yeni yeni duyurmaya hazırlanan İnter İngilizce, ismini sık sık hatırlatacak gibi duruyor. Hedefleri İngilizce ile aranıza bir daha kopmayacak bir bağ kurmak olan İnter İngilizce’nin gerçekten de bu denli kalıcı bir etki yaratıp yaratmayacağı, uygulamanın olumlu ve olumsuz yönlerini inceleyerek birlikte anlayalım…

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği
İnter İngilizce Arayüzü

Dil okuluna veya özel derse gitmeye gerek kalmadan, sadece akıllı telefonuna uygulamayı indirerek istediğin yerden istediğiniz zaman derse katılıp, İngilizce pratiğini geliştirebilirsin.

Daha çok İngilizcesi bir seviyeye ulaşmış ve profesyoneller ve İngilizce konuşma eşiğini tam olarak aşamayanlar için olan İnter İngilizce, daha spesifik bir kitlenin kullanımı için özelleşmiş görünüyor.






Bu anlamda gayet da bir hedefi olan çiçeği burnunda girişimin “Son İngilizce öğrenme uygulamanız olacak.” gibi bir misyonu da mevcut. Ne de olsa akıcı konuşabilmek, pratiğini geliştirmeye ara vermeden sürekli kendine meydan okumaktan geçer. Bunun için de tek yol her gün pratik yapabilmektir.

İngilizce öğretmeni

Sistem olarak beyaz yaka çalışanların daha çok tercih edeceği ana dili ingilizce olan eğitmenler ile birebir görüşmelerin yer almaktadır. Doğru telaffuzlar, zenginleşen kelime dağarcığı ile doğal ve akıcı bir konuşma sadece anadili ingilizce olan eğitmenlerle pratik yapılarak elde edilebilir.

İnter İngilizce’de seçtiğiniz eğitmenle esnek ders saatleri çerçevesinde rahatça randevu almanız mümkün. Piyasadaki çoğu rakibinin aksine, her seferinde eğitmeninin boşluklarını kollamaya çalışmak yerine ,zaman problemi olmayan eğitmenlerden istediğine istediğin  zamana randevu alıp zamanı hocanın seni aramasını bekle.

İnter İngilizce’nin Olumlu Yönleri

  • İlk olarak alınacak eğitimde ve yapılacak pratiklerde öncelikli olarak bakılması gereken değişken ile, yani eğitmen ile başlayayım. Hocanın İngilizce konuşabiliyor olması, size de öğretebilmesi anlamına gelmez. Efektif olmayan ve tek taraflı geçen pratik çalışmaları ancak profesyonel eğitmenler ile aşılabilir. İnter İngilizce’de yer alan eğitmenlerin hepsi işlerinde kadrolu ve uzmanlıklarını tamamlamışlardır.
  • Bu minvalde işinde tecrübeli hocalardan eğitim almanın son derece faydalı olacağını söylememe gerek yok.Tabii ki işin bir de profesyonel konuşma yönü var. Eğer işinizde birkaç yılı doldurmuş veya doldurmak üzere olan bir çalışansanız, İngilizce’nizin akıcı olması dışında, konuşabildiğiniz konuların niteliği ve anlatmak istediğinizi anlatırken sohbete nasıl yön verdiğiniz de ayrı bir seviye göstergesi olacaktır. İşte tam bu noktada iletişim kuracağınız eğitmenin kalitesi belirleyicidir ve hepsinden önemlisi, yaptığınız konuşma pratikleri belirli amaca yönelik özelleşebilmelidir. Kendi alanında özgüvenle konuşmak isteyen profesyoneller günlük konuşmalarla sınırlı kalmayan ve kişiye göre özelleşerek belirlenen konular çerçevesinde görüşmeler yaparak kariyerlerine bambaşka bir yön verebilirler.
İngilizce İş Başvurusu
  • İnter İngilizce’de haftalık, aylık gibi paketler de mevcut. Fiyatları da oldukça makul, tabii ki gelecekte daha yukarılara çekilebilir gibi duruyor, fakat denemek isteyenler için oldukça mantıklı gözüküyor. Üstelik ileride derslerine plansız gelişen aralar vermen gerektiğinde, haftalık küçük paketler ile devam ederek giremeyeceğin dersleri satın alma riskinden kaçınabilirsin.
  • İngilizcen hangi seviyede olursa, hocalar sana ayak uydurur ve sadece bir kaç derste özgüvenin yerine gelir.
  • Çoğu uygulamadaki gibi İnter İngilizce’de de dersler kayıt altına alınabiliyor, böylece nasıl konuştum acaba sorusunu hemen yanıtlayabiliyorsunuz. Önceki derste nasıl konuştum, akıcılığım dışarıdan nasıl duruyor? Kendi gelişimini ders kayıtlarını inceleyerek görebilirsin.
  • Her derste bir öncekine göre daha iyi konuşabilmek, sadece profesyonel eğitmenler tarafından her ders verilen düzeltmeler, feedbackler ve puanlandırmalar ile mümkündür. Bu sayede kişi kendi gelişimini kendisi takip edebilir.

İnter İngilizce’nin Olumsuz Yönleri

  • Başlarken bir seviye sınavı aşaması olmuyor, fakat profesyoneller için geliştirilen bir uygulama olduğu için seviyelerin az çok bilineceğini tahmin ediyorum…
  • Görüşmeler kamera açılmadan yapılıyor, karşınızdakini görme imkanınız olmuyor ama bu sayede sizin de görüntünüz için herhangi bir hazırlık yapmanıza gerek de kalmıyor. Bir de görüntü olmadığı zaman kendimi jest mimiklerle ifade edemediğimden cümleleri söylemek için zorlandığımı fark ettim, faydalı bir durum ortaya çıktı diyebilirim.
  • Uygulama başlangıçtan çok pre-intermediate seviyesinden başlayarak daha etkili olacağı için, hem dil bilginiz hem de konuşma yetiniz başlangıç seviyesindeyse hızlı geliştiğiniz döneme geçebilmek biraz daha zorlayıcı olabilir.

İnter İngilizce’yi Nasıl İndirebilirim?

İnter İngilizce tamamen ücretsiz deneme sürümleri de olsa sonuçta ücretli kullanılan bir uygulama. Bu yüzde eğer Android işletim sistemli bir akıllı telefon kullanıyorsanız Google Play mağazasına, iOS işletim sistemli bir akıllı telefon kullanıyorsanız ise App mağazasına giderek indirebilirsiniz. Güzel yanı da şu ki; ilk 3 derse tamamen ücretsiz deneyerek dersleri görmeden para vermene gerek kalmaz.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI