İngilizce konuşmak neden önemlidir?

İngilizce konuşmak, daha iyi iş fırsatlarından dünyanın her yerinden insanlarla ilişki kurabilme yeteneğine kadar hayatınızı değiştirmeye ya da bakış açınızı genişletmenize olanak tanır.

İngilizce konuşmak, daha iyi  iş fırsatlarından dünyanın her yerinden insanlarla ilişki kurabilme yeteneğine kadar hayatınızı değiştirmeye ya da bakış açınızı genişletmenize olanak tanır.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Dili bilmek yapacağınız her seyahati de çok daha ilginç kılabilir ve hatta seyahat yapmanızı sağlar… Dünyanın neresine gitmek istersen, İngilizce bilen birini bulabilirsin. Yalnızca İngilizce’nin resmi dil olduğu ülkeyi, Birleşik Krallık, Avustralya, ABD, Kanada, İrlanda, Yeni Zelanda ve Karayip ülkelerini sayarsak, anadili İngilizce olan 400 milyondan fazla insan var.

Basitçe söylemek gerekirse, İngilizcenin bu gezegenin ana dili olan uluslararası bir dil olduğunu kabul etmeliyiz.

Dünya Dili

İstatistikler, dünya nüfusunun dörtte birinden fazlasının İngilizce konuştuğunu ortaya koyuyor; bu, yaklaşık 1,6 milyar insanın Shakespeare’in dili yardımıyla anladığı ve ilişki kurduğu anlamına geliyor. Filmlerin çoğunun İngilizce olduğundan bahsetmiyorum bile, en büyük film endüstrisi olan Hollywood, İngilizce olarak üretiliyor.

Dünyada Çince konuşan 3 milyardan fazla insan olduğu doğrudur, ancak anadiline ek olarak Çince karakterleri öğrenmek isteyen başka birinin olması pek olası değildir. Uluslararası ticaret anlaşmalarının çoğu İngilizce olarak yapılır ve uluslararası iş toplantıları için en yaygın kullanılan dildir.

İngilizce konuşan, Dünya ile iletişim kuran bir kariyer.

İyi İngilizce konuşmak sadece kişisel bir sermaye değil, aynı zamanda dünyanın en iyi üniversitelerinde, İngilizce konuşulan ülkelerde eğitim ve uzmanlıklara devam etme olanağıdır.

Kendinizi geliştirmek için eğitim çok önemlidir ama İngilizce öğrenmek aynı zamanda yaşam kalitesini de artırır. Hesaba katmadığınız işlere veya networklere erişebilir, uluslararası bir kariyere sahip olabilirsiniz. Üstelik birçok ülkede oradaki hayata entegre olup örneğin alışveriş yapmak veya taşınmak gibi şeyleri ya da aşmanız gereken engelleri diliniz sayesinde hem anlaşarak hem de sosyalleşerek aşabilirsiniz.

İletişim Her Şeydir

Bir kişinin İngilizce bilgisinin yaşamına getirdikleri faydalar sayısızdır. Anlamak için önemli olan şey, İngilizcenin kültürel olanlar da dahil olmak üzere birçok engeli yıkabilmesidir.

Diğer ülkelerin alışkanlıklarını ve geleneklerini bilmek, kendimizi ve başkalarını anlamamızı sağlar. Dünyanın dört bir yanındaki dostlarımızı daha iyi anlayarak, aynı anda nasıl farklı ve benzer olduğumuza her zaman şaşırırız. Bir kültürü yaşamak, insanlarının yaptıklarını yapabilmek, ritüellerini anlayabilmek son derece önemlidir. “Dünya vatandaşı olmak” gibi klişeleşen sözlerin ardında başka bir yere gittiğinizde onlarla birlikte hayata karışabilmenin ilk şartı dili ve sonrasında da kültürü tanıyabilmektir.

Çeşitli milletlerden İngilizce konuşarak anlaşabilir.

İngilizce, ilişki kurmamızı ve dolayısıyla birbirimizi anlamamızı sağlar. Bunun temelinde ise düşünmenin ilk ön koşullarından birinin dilden geçmesi ve aslında insanlıkla ilgili çoğu şeyin de temelinde bulunmasıdır. Tabii ki bu derin konulara şimdi girmemize hiç gerek yok 🙂

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI