İnter İngilizcenin diğer speaking geliştirme uygulamalarından farkı ne?

İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizcenin diğer speaking geliştirme uygulamalarından farkı, İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen kişiler tarafından merak ediliyor. Bu yazımızda merak edenler için İnter İngilizcenin diğer speaking geliştirme uygulamalarından farkı ne?

Son yıllarda gelişen ve pratikleşen teknoloji ile birlikte birçok ücretsiz yabancılarla konuşma uygulamasının akıllı telefon mağazalarında yer aldığını gördük. Bu nedenle bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizcenin diğer speaking geliştirme uygulamalarından farkı, İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen kişiler tarafından merak ediliyor. Bu yazımızda merak edenler için İnter İngilizcenin diğer speaking geliştirme uygulamalarından farkı ne? Sorusunu yanıtladık.  

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

İnter İngilizcenin diğer speaking geliştirme uygulamalarından ayıran en temel farkı, İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen kişiler için en faydalı özellikleri bünyesinde barındırmasıdır. Bu özellikler sayesinde hem yeni başlayan kişiler için hem de ileri düzey İngilizce konuşmak isteyen kişiler için oldukça verimli bir İngilizce speaking uygulamasıdır.

Diğer ücretsiz İngilizce konuşma uygulamalarına göre seviye belirleme özelliği sayesinde, kendi seviyenizi belirterek sizin için en uygun eğitmen ile görüşmelerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu sayede zamanınızı daha verimli yönetmeniz ve boşa zaman harcamaktan kaçınmanız mümkün hale geliyor. Birçok uygulama sizi giriş seviyesindeki eğitimlere tabi tutarken İnter İngilizce bunun aksine sizleri geliştirmek için profesyonel eğitmenleri tercih ediyor. 

Özellikle kariyer konusunda başarıya ulaşmak isteyen kişiler tarafından tercih edilen speaking geliştirme uygulamalarının genellikle yeni başlayanlara yönelik olduğunu görmekteyiz. İnter İngilizcenin diğer speaking geliştirme uygulamalarından farkı ise bu noktada ortaya çıkıyor. Standart İngilizce sohbet uygulamaları belirli bir seviyeye kadar hizmet verebilirken, İnter İngilizce Amerikalı uzman eğitmenler ile birlikte sizlere daha profesyonel bir eğitim sunuyor.

Eğitimlerinize başlamadan önce gerçekleştireceğiniz seviye seçeneği sayesinde, görüşmeleriniz esnasında sizin için en uygun Amerikalı uzman eğitmen ile derslerinizi işlersiniz. Buda büyük ölçüde zaman kaybının önüne geçerken aynı zamanda karşınızdaki kişi ile İngilizce konuşma pratiği yapmanın yanı sıra kültür olarak da kendinize oldukça ciddi bir katkı sağlayabileceksiniz.

Ayrıca İnter İngilizce istediğiniz zaman dilimi için öncesinde randevu oluşturma imkânı sağlar. Bu sayede derslerinizi sizin için en verimli saatler arasında gerçekleştirmenizi, yoğun iş temposunda olabildiğince kısa sürede maksimum verimi almanızı sağlar. Bu nedenle diğer ücretsiz İngilizce konuşma uygulamalarına göre daha avantajlıdır.

Amerikalı uzman eğitmenler ile birlikte gerçekleştireceğiniz görüşmeler sayesinde İngilizce konuşma pratiği yapabilir, size sunulan konu özgürlüğü sayesinde ise görüşmede konuşacağınız konuyu kendiniz belirleyerek dersleri daha keyifli, eğlenceli bir hale getirmeniz mümkün. Buda sizin eğitim süreci içerisinde en önemli faktörlerden birisi olan motivasyonunuzu olumlu etkiler.

Üstelik uygulama bünyesinde bulunan özellikleri deneyerek farkına varabilmeniz için ilk üç gün boyunca alacağınız dersler ücretsiz! Bu sayede İnter İngilizceyi test ederek diğer yabancılarla konuşma uygulamaları arasındaki farkı anlayabilirsiniz. Üç günlük deneme sürecinin ardından deneme sürecini iptal ettiğiniz takdirde ise hiçbir ücret ödemenize gerek kalmaz.

Eğitim süreci boyunca gelişim sürecinizi daha iyi takip edebilmek için gerçekleştirdiğiniz görüşmelerin ardından uzman eğitmenlerimiz sizi değerlendirir. Bu sayede gelişiminiz hakkında direkt olarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Eksik olduğunuz noktaları belirleyerek, o konular üzerinde pratik yapmak size sürecin kısalması konusunda yardımcı olacaktır.

SPEAKİNG GELİŞTİRME UYGULAMALARI İLE İNGİLİZCE KONUŞMA PRATİĞİ YAPMAK NEDEN ÖNEMLİ?

Speaking geliştirme uygulamalarından yardım alarak İngilizce öğrenmek, birçok standart öğrenim türüne göre çok daha verimlidir. Bunun en büyük sebebi ise yabancı dil öğrenmenin karşılıklı olarak etkileşimli bir şekilde yapılmasını gerektirmesidir. İnter İngilizce pratikliği, kolaylığı ve bünyesinde yer alan özellikleri sayesinde İngilizce konuşma pratiği yapmak için en verimli tekniklerden birisidir. İngilizceyi aktif ve akıcı bir şekilde konuşmak için sıklıkla İngilizce konuşma pratiği yaparak, İngilizceyi hayatınız bir parçası haline getirmeniz gerekir. Bu sayede İngilizceyi hızlı, kalıcı ve akıcı bir şekilde öğrenme fırsatı elde edersiniz.  

İngilizceyi kalıcı ve akıcı bir şekilde öğrenmek için en verimli yok, İngilizce konuşma pratiği yaparak öğrenmektir. Diğer öğrenme yöntemlerine kıyasla daha verimli ve daha kalıcıdır. Buda Speaking geliştirme uygulamalarını diğer yöntemlerine göre öne çıkaran özelliklerinden birisidir. Klasikleşmiş olan öğrenme yöntemlerinde teorik olarak her ne kadar başarılı olsanız bile pratik anlamında yetersiz kalabiliyorsunuz. Bu tarz durumlarla karşılaşmamak için speaking geliştirme uygulamalarından faydalanabilirsiniz.

İnter İngilizce, ileri düzey İngilizce konuşmak isteyen kişiler başta olmak üzere birçok kişinin faydalanması için geliştirilmiş bir speaking geliştirme uygulamasıdır. Android telefonlar için Play Store’dan ve Apple cihazlar için App Store’dan İnter İngilizce uygulamasını edinebilirsiniz.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI