İnter İngilizcenin İngilizce konuşma pratiğine faydası nedir?

İngilizce online konuşma uygulamalarından birisi olan İnter İngilizcenin İngilizce konuşma pratiğine faydası, uygulamayı edinmek isteyen kişiler tarafından merakla İnter İngilizcenin İngilizce konuşma pratiğine faydası nedir?

İngilizce online konuşma uygulamalarından birisi olan İnter İngilizcenin İngilizce konuşma pratiğine faydası, uygulamayı edinmek isteyen kişiler tarafından merakla İnter İngilizcenin İngilizce konuşma pratiğine faydası nedir? Sorusu ile birlikte araştırılıyor. Bu yazımızda speaking geliştiren uygulamaları arasında yer alan İnter İngilizcenin İngilizce konuşma pratiğine faydası nedir? Sorusunu yanıtlayacağız.  

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Son yıllarda birçok kişi tarafından İngilizce konuşma pratiği yaparken yararlanılan İngilizce konuşma pratiği uygulamaları hakkında birçok detay merak ediliyor ve arama motorları üzerinde sıklıkla araştırılıyor. İlk kez bir İngilizce konuşma uygulamasından destek alacak olan kişiler, bu konuda biraz tedirgin ve çekingen davranabiliyor. İnter İngilizce, bu tarz bir eğitimin nasıl gerçekleştirildiğini merak eden kişiler için ücretsiz bir deneme süresi veriyor. Bu sayede ilk defa İngilizce sohbet uygulamalarından yardım alacak kişiler, hiçbir ücret ödemeden İnter İngilizce hakkında deneyim sahibi olabilecek. 

Üç günlük deneme sürecinin ardından memnun kalmayan kişiler ödeme planlarını iptal ederek hiçbir ücret ödemeden eğitim sürecinden vazgeçebilirler. Bu özellik dışında İnter İngilizcenin bünyesinde birbirinden farklı özellikler yer alıyor. Bu sayede size İngilizce pratiği anlamında çok daha özgür bir alan tanımlıyor.  

İngilizceyi akıcı ve etkili konuşmak için oldukça önemli olan bu özellikleri, İnter İngilizce sizlere sunuyor. Uygulama içerisinde yer alan randevu sistemi ile birlikte, belirlemekte olduğunuz saatler için görüşme oluşturabilir, görüşme saatiniz geldiğinde ise eğitmeniniz tarafından arama gerçekleştirilir. Bu sayede yoğun bir tempo içerisinde gün içerisinde çok az bir vakit ayırarak size İngilizce pratiği yapma fırsatını sunar. 

Ayrıca görüşmelerinizi sabah saatleri arasında seçerek, görüşmelerinizden alacağınız verimi daha da arttırabilirsiniz. Uzman kişiler tarafından günün en verimli saatleri ise sabah 09.00 ile 11.30 arası olarak belirtilmiştir. Bu saatler arasında görüşmelerinizi gerçekleştirmek, verimlilik ve kalıcılık açısından oldukça önemlidir. 

Bu tarz seçimler her ne kadar önemsiz gibi gözüküyor olsa da eğitimin süreci açısından oldukça önemli faktörlerdir. Eğitim süreci esnasında ek kaynaklar ile süreci desteklemek de bu faktörlerden birisidir. Kaynaklardan yardım alarak bilgileri teorik olarak öğrendikten sonra İnter İngilizce ile birlikte İngilizce konuşma pratiği yaparak öğrendiklerinizi pratik anlamda kullanmanıza imkân sağlar. 

İNTER İNGİLİZCENİN STANDART ÖĞRENİM YÖNTEMLERİNDEN FARKI

Standart öğrenim yöntemleri size teorik anlamda kullanabileceğiniz birçok bilgiyi ezberleme amacını hedeflemektedir. Bu nedenle teorik olarak İngilizce öğrenen kişiler, gündelik hayatta akıcı bir İngilizce konuşma deneyimine sahip olamazlar. Etkili ve akıcı bir İngilizce konuşma deneyimi için bolca İngilizce konuşma pratiği yapmanız gerekmektedir. Yapacağınız görüşmeleri belirli bir süre içerisine yerleştirmek ve hayatınızın bir parçası haline getirmek, öğrenmekte olduğunuz dili benimsemenizi sağlayacaktır. Bu sayede öğrenmekte olduğunuz yabancı dili kalıcı olarak öğrenmiş olursunuz. 

İngilizceyi birçok farklı yoldan ve birçok farklı şekilde öğrenmek mümkün. Öğrenmekte olduğunuz yollar ile İngilizcenin ne kadar kalıcı olduğu, çok önemlidir. Harcadığınız emeklerin ve zamanın boşa gitmemesi için bolca İngilizce konuşma pratiği yaparak, öğrendiklerinizi kalıcı bir hale getirmeniz gerekmekte. Speaking uygulamaları ise tam bu noktada devreye giriyor. Bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce, size uzman eğitmenler ile birlikte İngilizce konuşma pratiği yapma fırsatını sunuyor. Bu sayede teorik olarak öğrendiklerinizi pratik olarak deneyimleyebiliyor ve kalıcı hale getirebiliyorsunuz.  

Uygulama içerisinde bulunan özellik ile birlikte, Amerikalı uzman eğitmenler ile gerçekleştirdiğiniz görüşmelerin ardından eğitmeniniz sizi değerlendiriyor. Bu sayede gelişim süreciniz hakkında bilgi sahibi oluyor ve gelişiminizi yakından takip etme fırsatına sahip oluyorsunuz. Öğrenim süreci içerisinde motivasyon açısından oldukça önemli olan bu özellik aynı zamanda eksiklerinizi tamamlamanız için sizlere fırsat tanıyor.  Uzman eğitmeniniz tarafından yapılan değerlendirme sonuçları neticesinde yapılan değerlendirmede eksik olduğunuz noktaları belirleyerek, belirlediğiniz konular üzerinde pratik yapmak sürecinizi oldukça hızlandıracaktır ve konuşmanızın etkili olmasını sağlayacaktır. 

Görüşmelerinize başlamadan önce kendi seviyeniz için en uygun programı seçerek görüşmelerinize başlayabilirsiniz. Bu sayede vaktinizi daha iyi bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Görüşmeler sırasında Amerikalı uzman eğitmenler ile gerçekleştireceğiniz görüşmenin konusunu siz belirleyebilmektesiniz. Bu özgürlüğü size tanıyan İnter İngilizce uygulaması, size eğitim veren son İngilizce kursu olmayı hedefliyor. Motivasyon, keyif ve eğlence açısından konuyu sizin belirleme özgürlüğünüz oldukça önemli. Sürecin verimli olması ve karşılıklı olarak istekli olması açısından büyük önem arz etmektedir.  

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI