İnter İngilizce Yorum: İnter İngilizce İncelemesi İnter İngilizce Kullanıcı Yorumları

Adını yeni yeni duyurmaya hazırlanan ve bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce, ismini sık sık hatırlatacak gibi duruyor. Hedefleri İngilizce ile aranıza bir daha kopmayacak bir bağ kurmak olan speaking geliştirme uygulaması olan İnter İngilizce’nin gerçekten de bu denli kalıcı bir etki yaratıp yaratmayacağı, uygulamanın olumlu ve olumsuz yönlerini inceleyerek birlikte anlayalım.

Adını yeni yeni duyurmaya hazırlanan ve bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce, ismini sık sık hatırlatacak gibi duruyor. Hedefleri İngilizce ile aranıza bir daha kopmayacak bir bağ kurmak olan speaking geliştirme uygulaması olan İnter İngilizce’nin gerçekten de bu denli kalıcı bir etki yaratıp yaratmayacağı, uygulamanın olumlu ve olumsuz yönlerini inceleyerek birlikte anlayalım.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

İnter İngilizce Nedir?

Daha çok İngilizcesi bir seviyeye ulaşmış, profesyoneller ve İngilizce konuşma eşiğini tam olarak aşamayanlar için olan İnter İngilizce, daha spesifik bir kitlenin kullanımı için özelleşmiş İngilizce konuşma uygulaması olarak görünüyor. Bu anlamda gayet da bir hedefi olan çiçeği burnunda girişimin “Son İngilizce öğrenme uygulamanız olacak.” gibi bir misyonu da mevcut. 

Sistem olarak beyaz yaka çalışanların daha çok tercih edeceği ana dili ingilizce olan eğitmenler ile birebir görüşmelerin yer aldığı yabancılarla konuşma uygulamasında, seçtiğiniz eğitmenle esnek ders saatleri çerçevesinde rahatça randevu almanız mümkün. Bu sayede İngilizce konuşma pratiği yapmak için diğer İngilizce sohbet uygulamalarına zaman harcamanıza gerek kalmayacak.

İnter İngilizce’nin Olumlu Yönleri

İlk olarak alınacak eğitimde ve yapılacak pratiklerde öncelikli olarak bakılması gereken değişkenle, yani eğitmen ile başlayayım. İnter İngilizce’de yer alan eğitmenlerin hepsi işlerinde kadrolu ve uzmanlıklarını tamamlamışlardır. Bu minvalde tecrübeli hocalardan eğitim almanın son derece faydalı olacağını söylememe gerek yok tabii ki fakat işin bir de İngilizce konuşma pratiği yönü var. Eğer işinizde birkaç yılı doldurmuş veya doldurmak üzere olan bir çalışansanız İngilizcenizin akıcı olması dışında üzerinde konuşabildiğiniz konuların özellikleri ve anlatmak istediğinizi anlatırken sohbete nizami bir şekilde yön verebilmeniz de ayrı bir seviye göstergesi olacaktır. İşte tam bu noktada iletişim kuracağınız eğitmenin kalitesi belirleyicidir ve hepsinden önemlisi, amaca yönelik olmalıdır.

En azından şu an için diğer speaking geliştirme uygulamalarının sunmadığı kadar örneğin haftalık, aylık gibi paketler de mevcut. Fiyatları da oldukça makul, tabii ki gelecekte daha yukarılara çekilebilir gibi duruyor, fakat denemek isteyenler için oldukça mantıklı gözüküyor. Kendi adıma konuşacak olursam ücretsiz 3 günlük denemeyi bu hafta kullandım, hiç beklemediğim kadar verimliydi şimdi 1 haftalık bi paket ile de deneyeceğim. Bu haftaki pakette dijital pazarlama ile ilgili konuları konuşmak için zorlayacağım kendimi, eğer öğrenme eğrimi yakalayabilirsem önümüzdeki 2-3 ay içinde uluslararası şirketlerin ilanlarına daha çok başvurmayı düşünüyorum. 

Alınan ders randevularından hemen önce eğitmeniniz sizi uygulama üzerinden arıyor, yani o an eğitmen bulmak gibi bir derdiniz olmuyor.

Çoğu yabancılarla konuşma uygulamasındaki gibi İnter İngilizce’de de dersler kayıt altına alınabiliyor, böylece nasıl konuştum acaba sorusunu hemen yanıtlayabiliyorsunuz.

İnter İngilizce’nin Olumsuz Yönleri

Başlarken bir seviye sınavı aşaması olmuyor, fakat profesyoneller için geliştirilen bir ingilizce speaking uygulaması olduğu için seviyelerin az çok bilineceğini tahmin ediyorum.

Görüşmeler kamera açılmadan yapılıyor, karşınızdakini görme imkanınız olmuyor ama bu sayede sizin de görüntünüz için herhangi bir hazırlık yapmanıza gerek de kalmıyor. Bir de görüntü olmadığı zaman kendimi jest mimiklerle ifade edemediğimden cümleleri söylemek için zorlandığımı fark ettim, faydalı bir durum ortaya çıktı diyebilirim.

Uygulama başlangıçtan çok pre-intermediate seviyesinden başlayarak daha etkili olacağı için, hem dil bilginiz hem de konuşma yetiniz başlangıç seviyesinde ise hızlı geliştiğiniz döneme geçebilmek biraz daha zorlayıcı olabilir.

İnter İngilizce’yi Nasıl Kullanabilirim?

İnter İngilizce tamamen ücretsiz deneme sürümleri de olsa sonuçta ücretli kullanılan bir ingilizce speaking uygulamasıdır. Bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizceyi Android işletim sistemli bir akıllı telefon kullanıyorsanız Google Play mağazasına, iOS işletim sistemli bir akıllı telefon kullanıyorsanız ise App mağazasına giderek indirebilirsiniz. 

İnter İngilizce Hakkında Merak Edilenler

Neredeyse hiç İngilizce bilmiyorum. İnter İngilizce ile İngilizce öğrenebilir miyim?

İnter ingilizce, alanında pedagojik eğitimlerini tamamlamış ana dili İngilizce olan yüzlerce eğitmen ile eğitim vermektedir. Eğitmenlerimiz her seviyede öğrenci ile ders işleyecek yeterlilikte olup, sizin seviyenize göre derslerini ilerletmektedirler. İnter İngilizce sayesinde hem İngilizce Öğrenebilir hem de İngilizce konuşma hızınızı arttırabilirsiniz. 

Eğitmenlerin profesyonel geçmişleri nelerdir?

Speaking geliştirme uygulamamızda yer alan eğitmenlerimiz pedagojik eğitimlerini başarıyla tamamlamış online ve Offline eğitim konusunda en az 5 yıllık profesyonel tecrübeye sahip kişilerden oluşmaktadır. Online eğitimin püf noktalarına hâkim olan eğitmenlerimizin önceliği derslerin öğretici ve eğlenceli geçmesidir. 

Burada ki eğitmenleri diğer ingilizce speaking uygulamalarındaki eğitmenlerden farkı nedir?

Bir İngilizce speaking uygulaması olan İnter ingilizce, alanında profesyonel eğitim almış uzman eğitmenler ile konuşma temelinden İngilizce dilini öğretmektedir. Derslerimiz doğaçlama konular üzerinden değil sizin belirlediğiniz özel içerikler ile işlenmektedir. Eğitmenlerimizin tamamı online eğitimde en az 5 yıllık deneyime sahip ve dil öğrenme tekniklerinin tamamına yetkin profesyonel kişilerdir. 

Dersler hangi platform üzerinden gerçekleşmektedir?

İnter ingilizce uygulaması sayesinde bütün içeriklere ve derslerinize tek çatı altında erişebilirsiniz. Ders saatiniz geldiğinde eğitmeniniz sizi uygulama üzerinden arayacaktır. 

İstediğim zaman derslere başlayabilir miyim?

Bir ingilizce speaking uygulaması olan İnter ingilizce uygulaması üzerinden dersleriniz aktifleştirdikten sonra size uygun eğitmeni ve ders saatini seçebilirsiniz, sizden istenilen bilgileri girdikten sonra belirlediğiniz saatte eğitmeniniz uygulama üzerinden sizi arayacaktır. 

Derslerimin ne zaman başlayacağını nereden görebilirim?

Ders saatinizi dersinizi onayladıktan sonra tarafıza gelen sms yada e-posta’dan kontrol edebilirsiniz. Bunun dışında İngilizce speaking uygulaması olan İnter ingilizce’nin anasayfa kısmında dersinizin ne zaman gerçekleşeceği bilgisi tarafınıza sunulmaktadır.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI