İngilizce konuşma pratiği yapmanın püf noktaları nelerdir?

Kariyer, yurtdışı deneyimi veya birçok farklı sebep nedeniyle birçok kişi akıcı bir İngilizce konuşma yetisine sahip olmak istiyor bu nedenle sıklıkla İngilizce konuşma pratiği yapmayı tercih ediyorlar. İngilizce konuşma pratiği yapmak için birçok farklı yöntem ve detay bulunuyor. Bu nedenle birçok kişi İngilizce konuşma pratiği yapmanın püf noktaları nelerdir? Sorusunu merak ediyor.

Kariyer, yurtdışı deneyimi veya birçok farklı sebep nedeniyle birçok kişi akıcı bir İngilizce konuşma yetisine sahip olmak istiyor bu nedenle sıklıkla İngilizce konuşma pratiği yapmayı tercih ediyorlar. İngilizce konuşma pratiği yapmak için birçok farklı yöntem ve detay bulunuyor. Bu nedenle birçok kişi İngilizce konuşma pratiği yapmanın püf noktaları nelerdir? Sorusunu merak ediyor. Akıcı bir konuşma deneyimi için birçok kişi yabancılarla konuşma uygulamalarını tercih ediyor. Peki, İngilizce konuşma pratiği yapmanın püf noktaları nelerdir?

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

İngilizce konuşma pratiği yapmak her ne kadar basit ve kolay gözüküyor olsa da verimliliği olumsuz etkileyen birçok faktör yer alıyor. Bu yazımızda İngilizce konuşma pratiği yaparken dikkat etmeniz gereken faktörleri ve nasıl daha iyi bir öğrenim süreci elde edebileceğinizi anlatacağız.  

İngilizce öğrenmek isteyen birçok kişinin karşılaştığı en temel sorunlardan bir tanesi de speaking konusunda akıcı bir konuşma elde etmektir. Bu nedenle birçok kişi speaking pratiği yapabilmek için yabancılarla konuşma uygulamalarından yardım almayı tercih ediyor.

Standart öğrenme yöntemlerine göre yabancı insanlarla konuşma uygulamalarından faydalanmak, değerlendirilebilecek en güzel fırsatlardan bir tanesi. Bu nedenle İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen birçok kişi İnter İngilizceyi tercih ediyor. Uygulama içerisinde yer alan özelliklerden faydalanarak kısa bir süre içerisinde etkili ve akıcı bir şekilde İngilizce konuşabileceksiniz.

İngilizce konuşma pratiği yaparken günümüzde sıkça kullanılmakta olan yabancılarla İngilizce konuşma uygulamalarından yardım almak, standart eğitim yöntemlerine göre daha pratik, basit, etkili olduğu için birçok kişi bu yöntemi tercih etmekte. Akıllı cihazlar aracılığı ile zamandan tasarruf edebileceğiniz gibi aynı zamanda uzman eğitmenlerimiz ile pratik yaparak, İngilizcenizi akıcı bir hale getirmeniz mümkün.  

Klasik eğitim yöntemleri her ne kadar bilindik ve alışageldik olsa da speaking geliştirmek için yapabileceğiniz tek şey ise pratik yapmaktadır. Bu nedenle İngilizce speaking uygulamaları diğer yöntemlere nazaran daha avantajlıdır çünkü etkileşimli olarak İngilizce konuşma şansını sizlere sunar. Bu sayede İngilizceyi hayatınıza entegre ederek benimsemenize yardımcı olur. Bu sayede öğrenmiş olduğunuz dili daha etkili ve akıcı bir biçimde konuşabilme imkanını size sunar.

Gündelik hayatta İngilizce konuşmak için güzel bir pratik yöntemi olan speaking geliştirme uygulamaları sayesinde Amerikalı uzman eğitmenler tarafından görüşmeler gerçekleştirilir. Bu sayede yaptığınız görüşmeler sadece speaking olarak değil, bir kültür olarak da dünyanın farklı yerlerindeki insanlarla tanışmak çok şey katacaktır.

Speaking geliştirme uygulamaları ile İngilizce konuşma pratiği yapmak

İnter İngilizce uygulaması içerisinde bulunan ayrıcalıklar sayesinde, öğrenim sürecini hızlandıracak ve oldukça etkili verimli olmasını sağlayacaktır. Bu ayrıcalıklardan bahsetmek gerekirse, Amerikalı uzman eğitmenlerden ders almak, istediğiniz zaman dilimini seçme özelliği, ders sonrasında eğitmenler tarafından değerlendirilmeniz gibi birçok ayrıcalık yer alıyor.

Speaking geliştirme uygulamaları aracılığı ile İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyenler, İnter İngilizce uygulamasında yer alan deneme süreci ile birlikte ilk üç gün boyunca görüşmeleri deneyebilir ve memnun kalmaz iseniz hiçbir ücret ödemeden görüşmelerden ayrılabilirsiniz. Bu sayede ücretsiz bir şekilde görüşmeleri test edebilir ve speaking geliştirme uygulamaları aracılığı ile İngilizce konuşma pratiği yapmanın farkını anlayabilirsiniz. Ayrıca derslere başlamadan önce kendi seviyenizi belirterek kendi seviyenize uygun görüşmeler gerçekleştirerek boş zaman harcamaktan kurtulabilirsiniz.  

İngilizce konuşma pratiği yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktalardan birisi de görüşme saatini seçerken, günün en verimli ve beynimizin en öğrenmeye açık olduğu saatleri tercih etmektir. Bu sayede gerçekleştireceğiniz görüşmeleri daha verimli hale getirerek öğrenme sürecinizi hızlandırabilirsiniz. Uzmanlar tarafından belirtilen en verimli öğrenme saatleri ise sabah 08.00-11.00 arasıdır.

Yapacağınız görüşmeler sonrasında uzman eğitmenler sizi değerlendirir. Bu sayede eğitim sürecini yakından takip ederek, gelişiminiz hakkında bilgi sahibi olursunuz. Eksik olduğunuz noktaları belirleyerek, belirlediğiniz konular üzerinde ek kaynaklardan yardım alarak eksiklerinizi tamamlamak, size bu konuda oldukça fayda sağlayacaktır. Eğitim süreciniz esnasında ek kaynaklar kullanarak süreci desteklemek, görüşmelerin verimini arttırır ve sürecin kısalmasını sağlayabilir. Bu sayede daha kısa sürede daha etkili İngilizce konuşabilirsiniz.

İngilizce speaking uygulamaları ile birlikte İngilizce konuşma pratiği yapmanın diğer yöntemlere göre en büyük farkı, etkileşimli bir şekilde Amerikalı uzmanlar ile İngilizce konuşma şansını size sunmasıdır. İletişimin en önemli noktalarından birisi olan jest ve mimik hareketlerini görüntülü konuşmalar sayesinde anlatımı çok daha kuvvetli bir ders gerçekleştirebileceksiniz.

Gerçekleştirdiğiniz derslerde anlatımın görüntü ile desteklenmesi, öğrendiğiniz bilgilerin kalıcılığı ve anlama mekanizmasının çok daha kolay bir şekilde çalışmasını sağlar. Bu nedenle İngilizce speaking uygulamaları, kitap gibi sıradan kaynaklara göre çok daha avantajlıdır.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI