İngilizce konuşma pratiği yaparken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen birçok kişi, nasıl ve hangi şekilde yapacağı konusunda kararsız kalıyor. İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen birçok kişi için İngilizce konuşma pratiği nasıl yapılır? yaparken dikkat edilmesi gerekilenler nelerdir?

İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen birçok kişi, nasıl ve hangi şekilde yapacağı konusunda kararsız kalıyor. İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen birçok kişi için İngilizce konuşma pratiği nasıl yapılır? yaparken dikkat edilmesi gerekilenler nelerdir? Sorularını araştırmakta. Bu yazımız içerisinde, merak edenler için İngilizce konuşma pratiği yaparken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Sorusu başta olmak üzere birçok soruyu yanıtladık. Peki, İngilizce konuşma pratiği yaparken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Günümüzde birçok kişi kariyer ve farklı sebepler nedeniyle İngilizce öğrenmek için birçok yolu deniyor. Her ne kadar farklı yollarla İngilizce öğrenilmek isteniyor olsa da İngilizce öğrenmenin ortak yolu olan İngilizce konuşma pratiği kısmında bütün eğitim yöntemleri kesişiyor. Bu nedenle hangi yöntemle İngilizce öğreniyorsanız öğrenin, daha kolay bir şekilde ve zorlanmadan konuşabilmek için dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunuyor.

İngilizce konuşma pratiği yapmanın en verimli ve etkili yolu, birisi ile karşılıklı, etkileşimli olarak İngilizce konuşmaktan geçiyor. Bu nedenle günümüzde birçok kişi ücretsiz İngilizce konuşma uygulamalarından faydalanmayı tercih ediyor. Etkileşimli, pratik, hızlı ve etkili olması nedeniyle birçok kişi tarafından sevilen yabancılarla konuşma uygulamaları, size birçok konuda avantaj sunuyor.  

Birçok yabancılarla konuşma uygulamasında faydalanırken ve İngilizce konuşma pratiği yaparken herkes tarafından yapılan bazı hataları ve çözümlerini anlatarak, çalışma deneyiminizi nasıl daha verimli hale getirebileceğinizi konuşacağız.

İngilizce konuşma pratiği yaparken sıklıkla yapılan hatalardan birincisi, kendinizi gereksiz yere zorlamaktır. Görüşme gerçekleştirirken kendinizi sıkarak, gererek, panik yaparak öğrenmeniz gereken konular dışında kalmaktasınız ve durum görüşmenin oldukça verimsiz geçmesine sebep olmaktadır. İnter İngilizce uygulaması içerisinde bulunmakta olan seviye seçme özelliği ile birlikte, görüşmelerinizi kendi seviyenize uygun bir biçimde seçmektesiniz. Kendi seviyeniz doğrultusunda gerçekleştirilecek bir görüşme için, oldukça sakin ve tane tane konuşmayı deneyerek daha etkili bir görüşme sağlayabilirsiniz.

Gerçekleştireceğiniz görüşmeler esnasında olabildiğince konu üzerinde odaklanarak sakin bir şekilde düzgün cümleler kurmaya çalışmak, pratik esnasında yapılabilecek en etkili yöntemdir. Bu sayede konuşma esnasında kurmuş olduğunuz cümleler zaman içerisinde akıcı bir hale gelecek ve giderek daha düzgün bir hal alacaktır. Bu şekilde pratik yaparak ve gelişiminizi zamana bırakarak daha etkili bir eğitim süreci elde edebilirsiniz.

İNGİLİZCE KONUŞMA PRATİĞİ YAPMANIN PÜF NOKTALARI

Görüşmeler esnasında püf noktalardan yardım alarak, yapacağınız görüşmeyi çok daha verimli bir hale getirerek eğitim sürecinizi etkili bir şekilde ve daha kısa bir sürede tamamlayabilirsiniz. Bu sayede kısa zamanda akıcı bir İngilizce konuşma deneyimine sahip olursunuz. Birçok kişi tarafından hedeflenen bu deneyim, özellikle kariyer planı olan kişiler için oldukça önemli bir noktadır. Büyük şirketlerde ve markalarda, önemli pozisyonlarda görev almak için büyük önem arz etmektedir.

İngilizce sohbet uygulamaları aracılığıyla yapacağınız görüşmelerde dikkat etmeniz gereken hususlar arasında görüşme saati de bulunuyor. İstediğiniz saati seçme özgürlüğü sayesinde, kendinizin ve bünyenizin en verimli olduğunu düşündüğünüz saatler arasında görüşmeyi gerçekleştirerek, derslerden aldığınız verimi arttırabilirsiniz. 

İnsanların verimli olduğu saatler her ne kadar değişiklik gösteriyor olsa da beyninizin en aktif olduğu saatler, saat 09.00 ile 11.30 arası olarak bilinmektedir. İmkân dahilinde bu saatleri seçmek, verimlilik açısından oldukça başarı sağlayacaktır.

İnter İngilizce uygulaması içerisinde bulunan seviye belirleme özelliği sayesinde, görüşmelere başlamadan önce kendi seviyenizi doğru olarak belirterek, işleyişin düzeyini en doğru şekilde belirlemelisiniz. Görüşmelerden sonra eğitmenlerinizin sizi değerlendirmesi ile birlikte, eğitim süreci içerisindeki gelişiminiz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu durum her ne kadar basit gözüküyor olsa da görüşmeleri verimli geçirmek için oldukça önemlidir.

İngilizce konuşma pratiği yaparken görüşmelerin sonunda aldığınız değerlendirmeler konusunda eksiklerinizi tamamlayarak bir sonraki derse hazır bir şekilde gelmek ve süreç içerisinde ekstra kaynaklar ile birlikte yardım almak, eğitim sürecini en olumlu şekilde etkileyecek olan yöntemlerden bir tanesidir. İngilizce speaking uygulamaları her ne kadar bu süreç içerisinde önemli bir rol oynasa da tek başına yeterli değildir.  

İngilizce konuşma deneyiminizi kısa bir süre içerisinde ileri düzeye getirmek için, ek kaynaklardan yardım almanızı, değerlendirmelerinizi takip etmenizi, verimli saatler içerisinde görüşmelerinizi gerçekleştirmenizi ve seviye seçme konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ediyoruz. Bu sayede kısa süre içerisinde diğer eğitim yöntemlerine göre oldukça başarılı bir şekilde İngilizce konuşabilirsiniz.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI