Yabancılarla konuşma uygulamaları işe yarıyor mu? Yabancılarla konuşmak İngilizce’yi geliştirir mi?

Yabancılarla konuşma uygulamaları sayesinde İngilizceyi kolay bir şekilde öğrenebilir ve hatta anadiliniz kadar iyi bir şekilde konuşacak kadar kendinizi geliştirebilirsiniz. Yabancılarla İngilizce konuşma uygulamalarını diğer uygulamalardan ayıran en temel farklardan birisi, gündelik konuşma dilini öğrenerek dili keşfetmektir.

Son yıllarda adını çok duymakta olduğumuz yabancılarla konuşma uygulamaları hakkında birçok bilinmeyen detay ve bilgi bulunmakta. Bu nedenle konuşarak İngilizce öğrenme uygulamaları kullanmak isteyen birçok kişi kararsız kalabiliyor. Bu yazımızda bu tarz merak edilen ve İngilizce öğrenmek isteyen kişiler için kararsızlık yaratan soruları yanıtlayacağız.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Günümüzde birbirinden farklı birçok karşılıklı İngilizce konuşma uygulaması bulunuyor. Klasik öğrenme yöntemlerine nazaran bu uygulamaların ne kadar etkili bir eğitim biçimi olduğunu da inceleyeceğiz. Gelişen teknoloji ve değişen alışkanlıklarımızın yanı sıra günlük hayatımızda birçok farklı problem ile karşılaşıyoruz. Bu durumlar bazen yeni bir dil öğrenmek için her ne kadar engel gibi gözükse de bu engelleri aşmak oldukça kolay.

Uzun yıllar boyunca klasik öğrenme yöntemleri ile birlikte İngilizce öğrenmeyi denemiş ve birçok kez başarısız olmuş olabilirsiniz. Bu durum sizi korkutmasın. Gelişen ve hayatımıza entegre olan teknolojiler sayesinde artık bunların üstesinden gelmek çok kolay. İngilizce konuşma uygulaması kullanarak başarısız denemeleri geride bırakabilir ve sizde anadiliniz gibi İngilizce konuşabilirsiniz.

İngilizce sohbet uygulamaları arasında gezinirken seçim yapmak oldukça zor görünüyor olabilir. İnter İngilizce’nin diğer uygulamalardan ayrılan farklı yönlerini kullanarak verimli bir şekilde İngilizce öğrenmeniz mümkün. İstediğiniz zaman Amerikalı uzman gerçek eğitmenler ile gerçekleştireceğiniz deneme süreci içerisinde buna kendiniz karar verebilirsiniz.

Her ders sonunda Amerikalı uzman eğitmenlerin sizi değerlendirmesinin ardından gelişiminiz hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir ve gelişiminizi adım adım takip edebilirsiniz. Bu değerlendirmeler sizin eğitim süreciniz içerisinde size motivasyon olarak istek ve istikrar sağlamaktadır. Bu durum eğitim süreci içerisinde verimlilik açısından önemlidir. Çünkü karşılıklı ve istekli bir eğitim süreci sonucunda ancak başarılı bir sonuca ulaşılabilir.

YABANCILARLA KONUŞMA UYGULAMALARI NE İŞE YARIYOR? İNGİLİZCE KONUŞMAYA FAYDASI OLUYOR MU?

Yabancılarla konuşma uygulamaları sayesinde İngilizceyi kolay bir şekilde öğrenebilir ve hatta anadiliniz kadar iyi bir şekilde konuşacak kadar kendinizi geliştirebilirsiniz. Yabancılarla İngilizce konuşma uygulamalarını diğer uygulamalardan ayıran en temel farklardan birisi, gündelik konuşma dilini öğrenerek dili keşfetmektir. Peki bu ne anlama geliyor?

İngilizce yıllardır alışık olduğumuz, oldukça kuralcı ve resmi bir dil olarak öğretilmesine rağmen günlük yaşantılarımızda kullanmakta olduğumuz dil, bundan çok daha farklıdır. Yabancılarla İngilizce konuşma uygulamalarını kullanarak anadili İngilizce olan insanlardan, günlük yaşantınızda kullanabileceğiniz daha etkili bir dil öğrenmenizi sağlar.

Bu durum her ne kadar basit bir problem gibi gözüküyor olsa da birçok kişinin İngilizce öğrenirken yaşadığı sorunlar arasında yer alıyor. Hazır ve ezberci bir eğitim yöntemi ile öğrenilmiş bir İngilizce, iş hayatınızda veya günlük yaşantınızda konuşurken birçok kez size problem yaşatabilmektedir. Bu nedenle speaking geliştirme uygulamaları üzerinden anadili İngilizce olan uzman eğitmenler ile karşılıklı öğrenim görmek, sözle görülebilir bir fark yaratacaktır.

Bu durumu basit bir şekilde örneklendirmemiz gerekirse, ezberci bir yöntem ile İngilizce eğitimi almış bir insan, dizilerde ve filmlerde karakterlerin günlük yaşamında kullanmakta olduğu kalıp cümleleri dahi anlamakta problem yaşayabilir. Sizde İngilizce speaking uygulamalarından yardım alarak bu durumun önüne geçebilirsiniz.

YABANCILARLA KONUŞMAK İNGİLİZCE’Yİ NE DERECE GELİŞTİRİR?

Türkçe veya anadilinizi kullanan bir eğitmenden eğitim almanız bir önceki bölümde bahsetmekte olduğumuz temel nedenler ile örtüşmektedir. Anadili İngilizce olan tanımadığınız kişilerden eğitim almak ve yeni deneyimler elde etmek birçok açıdan önemlidir. Ayrıca görüşmelerin görüntülü bir şekilde gerçekleştirilmesi de eğitim sürecine büyük bir katkı sağlamaktadır.

İngilizce görüntülü konuşma uygulamalarının diğer uygulamalara ve eğitim yöntemlerine nazaran en büyük farkı, görüntülü konuşurken almakta olduğumuz eğitimin daha kalıcı ve daha anlaşılabilir olmasını sağlamasıdır. Görüntülü konuşarak eğitim almak, görüntü hafızanızdan da yardım alarak bir eğitim süreci geçirmenizden dolayı daha verimli bir öğrenim sağlayacaktır.

İngilizce konuşma uygulaması kullanarak, anadili İngilizce olan yabancı uzman eğitmenlerden eğitim almanın birçok farkı bulunmakta. Bunlardan birisi de eğitim almakta olduğunuz kişinin yabancı olması nedeniyle eğitim sırasındaki öğreneceğiniz bilgiler sadece dil olarak değil, kültür olarak da size fayda sağlayacaktır. Bu sayede Amerika başta olmak üzere dilin yanı sıra kültür hakkında da bilgi edinebilirsiniz.
Uygulamamız bünyesinde yer alan istediğiniz konu üzerinde konuşma pratiği yaparak motivasyonunuzu kaybetmeden uzun ve verimli eğitim süreci geçirebilirsiniz. Buda yabancı dil eğiminizin devamlılığı bakımından oldukça önem arz eden noktalardan birisidir.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

One thought on “Yabancılarla konuşma uygulamaları işe yarıyor mu? Yabancılarla konuşmak İngilizce’yi geliştirir mi?

  1. Denemeye katıldık. Paket satın almak. İletişim numaranız cevap vermiyor. Geri dönüşüm sağlayabilir misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI