İngilizce konuşma uygulamalarının faydaları nelerdir? Neden İngilizce konuşma uygulaması kullanmalıyız?  

İngilizce konuşma uygulamalarının birçok kişi tarafından tercih edilmesinin yanı sıra birçok kişi de İngilizce konuşma uygulamalarının faydalarını merak ediyor. Bu yazımızda uygulamalar hakkında birçok sorunuzu yanıtlayacağız.

İngilizce konuşma uygulamaları günümüzde birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen bir İngilizce öğrenme yöntemidir. Gelişen teknolojinin bize sağlamakta olduğu avantajlar ile birlikte artık İngilizce öğrenmek çok daha kolaydır. Çünkü teknolojinin getirdiği yenilikler ile birlikte istediğimiz yer ve zamanda vaktimizi değerlendirebilmekteyiz.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

İngilizce konuşma uygulamalarının birçok kişi tarafından tercih edilmesinin yanı sıra birçok kişi de İngilizce konuşma uygulamalarının faydalarını merak ediyor. Bu yazımızda uygulamalar hakkında birçok sorunuzu yanıtlayacağız. Konuya ilişkin İngilizce öğrenmek isteyen kişiler tarafından merak edilen bir diğer soru ise Neden İngilizce konuşma uygulaması kullanmalıyız? Sorusu oluyor.

Gelişen teknoloji ile birlikte standart, alışagelmiş olduğumuz eğitim yöntemlerinin yerine daha verimli, akıcı, anlaşılabilir ve basit yöntemlerin yer aldığını, kullanıldığını görmekteyiz. İnsanların istediği zamanda ve istedikleri yerde İngilizce öğrenmelerini sağlayan İngilizce konuşma uygulamalarının, standart eğitim yöntemlerinden farkını gelin birlikte inceleyelim.

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMALARININ FAYDALARI NELERDİR?

İngilizce konuşmak, öğrenmek isteyen kişiler birçok farklı yöntemi deniyor ve genellikle bazı sebeplerden ötürü vazgeçiyorlar. Bu sebepler arasında zaman problemi, mesafe problemi, maddi problemler ve daha birçok sebep yer almakta. Özellikle etkileşimli olarak alınan eğitim diğer eğitimlerden avantajı oldukça fazladır. Ayrıca bünyemizde verilen tüm dersler, Amerikalı uzman gerçek eğitmenler tarafından verilir.

Bu nedenlerden ötürü diğer uygulamalara ve eğitim yöntemlerine nazaran daha etkilidir. Seviyenize göre bir eğitim almak, eğitim verimliliği açısından da önemli bir detaydır. Bu sayede dersleri daha verimli bir şekilde işlemeniz mümkün. Ayrıca uygulamada yer alan özellik ile birlikte konuşmak istediğiniz konuyu seçip, İngilizce konuşma pratiğini daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Eğitiminizin uzun vadede verimli ve daha istekli bir hale gelmesi için önemli detaylardan olan bu özellikler sayesinde öğrenme hızınızda önemli ölçüde değişim göreceksiniz.

NEDEN İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI KULLANMALIYIZ?

İngilizce konuşma uygulaması kullanarak İngilizce öğrenmenin diğer yöntemlere nazaran daha avantajlı olan yönlerinden daha öncesinde bahsetmiştik. Klasik öğrenme yöntemlerine göre ve diğer uygulamalara nazaran etkili olması nedeniyle İngilizce konuşma uygulaması kullanmanızı tavsiye etmekteyiz.

İngilizce konuşma uygulaması kullanarak dili öğrenmek, dile daha fazla hâkim olmanızı sağlayacaktır. İngilizce konuşmayı geliştirmek için uygulama kullanana ve deneyimleme fırsatı için uygulamada yer alan ücretsiz deneme sürümü ile birlikte uygulama hakkında fikir sahibi olabilir ve diğer yöntemlerle arasındaki farkı anlayabilirsiniz.

Bunlara ek olarak uygulamada yer alan değerlendirme sistemi ile birlikte her dersten sonra eğitmeniniz sizi değerlendirir ve bu sayede gelişiminizi takip edebilirsiniz. Gelişmenizi takip ederek, gelişiminizin farkına vararak ve istediğiniz konular üzerinde konuşma pratiği yaparak eğitim süreci boyunca motivasyonunuzu yüksek tutmanıza yardımcı olabilmektedir. Bu konularda büyük bir öneme sahip olan motivasyonunuzu kaybetmemek için bu tarz faktörler büyük önem arz etmektedir.

Ayrıca deneme sürümü ile denemiş olduğunuz sürecin sonunda eğitimi iptal etseniz dahi hiçbir şekilde ücret ödemiyorsunuz. Uygulamayı deneyerek etkisinin farkına varmanızın ve gelişiminizin farkına varmanızın sizin için oldukça önemli olduğunun farkındayız. Bunun için ücretsiz deneme süreci olacak 3 günlük bir deneme süreci sizlere sağlamaktayız.

KARŞILIKLI İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMALARININ STANDART UYGULAMALARDAN FARKI NEDİR?

Hedefleriniz doğrultusunda İngilizce öğrenmek için konuşarak İngilizce öğrenme uygulamalarından yardım almak, diğer uygulamalara nazaran pratikte çok daha avantajlıdır. Birçok sıradan uygulama ile birlikte ezberci bir eğitim alırken, konuşarak İngilizce öğrenme uygulamaları aracılığı ile birlikte İngilizce öğrenmek daha gerçekçi bir öğrenim ve pratikte başarı anlamına gelmektedir.

İngilizce dil olarak dünyanın farklı bölgelerinde, farklı şekillerde, farklı aksanlarda konuşulmaktadır. Standart uygulamalarda ve eğitim biçimlerinde yer alan resmi kalıplar, gündelik konuşma şekli içerisinde pek de işe yaramamaktadır. Bu sebeple konuşarak İngilizce öğrenme uygulamalarından yardım almak ve bu şekilde İngilizce öğrenmek, size çok daha fazla şey katacaktır.

Ayrıca eğitiminizin başında seçeceğiniz eğitim seviyesi ile birlikte boşa zaman harcamamanızı sağlıyoruz. İngilizce düzeyinize göre bir başlangıç yaparak adım adım ilerlemek, gelişmek, öğrenmek için en garanti yollardan birisidir. Daha sonra uzman gerçek eğitmenler tarafından yapılan değerlendirme ile kendi seviyeniz hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Değerlendirdiğimiz özellikler sayesinde sizde karşılıklı İngilizce konuşma uygulamaları sayesinde boşa zaman, para ve heyecan sarf etmekten kurtulabilir, bunun yerine oldukça verimli, yenilikçi ve pratik bir şekilde konuşarak İngilizce öğrenme fırsatını yakalayabilirsiniz.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI