İngilizce konuşma uygulaması neden tercih edilmeli? 

Son dönemlerin en çok rağbet gören öğrenim yöntemlerinden olan İngilizce konuşma uygulaması neden tercih edilmeli? Birçok kişi tarafından araştırılmakta. İngilizce konuşma uygulaması neden tercih edilmeli? Sorusu, özellikle akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. Peki, İngilizce konuşma uygulaması neden tercih edilmeli?

İngilizce konuşma uygulaması, İngilizce dilini akıcı bir şekilde konuşmak isteyen birçok kişi tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. Özellikle son yıllarda birçok farklı alanda ihtiyaç duymakta olduğumuz İngilizce konuşma yetisini kazanmak için birkaç farklı yöntem bulunuyor. Bunlardan en avantajlı ve en pratik olanlarından bir tanesi de İngilizce konuşma uygulaması kullanmak diyebiliriz. 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI NEDEN TERCİH EDİLMELİ? 

İngilizce konuşma uygulamalarının diğer yöntemlere nazaran neden tercih edilmesi gerektiğini maddeler halinde sizler için açıkladık. Bu yöntemler kişiden kişiye farklılık gösteren, sizin için farklı ihtiyaçlara göre değişiklik gösterebilecek avantajlar olabilmektedir. Son zamanlarda klasik öğrenme yöntemlerine göre İngilizce konuşma uygulaması kullanma sebebini sizler için yanıtladık.  

1.UYGUN FİYAT VE VERİMLİ EĞİTİM 

Farklı şehirlerde hizmet vermekte olan birbirinden farklı eğitim kurumları ve işletmelerin fiyatlandırması, İngilizce konuşma uygulamalarına göre çok daha pahalı ve oldukça geri planda kalıyor. Ders başına alınan verim, ulaşım zorluğu, eğitimlerin birebir olmaması gibi birçok neden yüzünden İngilizce konuşma uygulaması kullanılıyor. Ayrıca yapacağınız görüşmelerdeki eğitmenlerin anadilinin İngilizce olması da İngilizce öğrenmekte olan kişi için oldukça büyük önem arz etmektedir. Bu ve bu gibi birçok avantaj nedeniyle İngilizce konuşma uygulaması kullanmak daha avantajlı bir seçenek haline geliyor. 

2.ANADİLİ İNGİLİZCE OLAN EĞİTMENLER 

İnter İngilizce uygulaması başta olmak üzere, kullanmayı tercih edeceğiniz uygulamaya göre anadili İngilizce olan öğretmenleri tercih etme hakkını kullanıcılarına sunuyor. Böylelikle birebir listening ve speaking yapma fırsatını elde edebiliyorsunuz. Bu sayede akıcı bir şekilde İngilizce konuşabilecek şekilde tecrübe sahibi olabiliyorsunuz. Ayrıca uygulama içerisinde bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce’nin kullanıcılarına sunmuş olduğu istediğiniz konuda sohbet etme özgürlüğü sayesinde keyifli bir eğitim süreci geçirebilirsiniz. 

3.KOLAY VE PRATİK ERİŞİM 

İngilizce konuşma uygulamaları kullanıcılarına istediğiniz zaman, istediğiniz yerde İngilizce konuşma pratiği yapma fırsatı sunması nedeniyle de sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle de yüz yüze eğitim vermekte olan kursların ulaşım ve zaman gibi sorunları beraberinde getirmesi nedeniyle İngilizce konuşma uygulamaları kullanılıyor. Yoğun bir iş temposu ve günlük hayat akışında İngilizce konuşma uygulaması ile konuşma pratiği yapmak oldukça önemli bir avantajdır. Bu nedenle yüz yüze eğitim vermekte olan kurslara göre daha çok tercih edilmektedir. 

4.HIZLI DEĞERLENDİRME VE PUANLAMA 

Bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce, kullanıcılarına yapılan görüşmelerin ardından yapılan görüşmenin değerlendirmesini sizlere sunuyor. Böylece gerçekleştirdiğiniz konuşma pratiğinin ne kadar verimli olduğunu, hangi noktalarda eksiğiniz olduğunu ve nerelerde kendiniz geliştirmeniz gerektirdiğiniz hızlı bir şekilde öğrenebilmektesiniz. Görüşmelerden alacağınız performansı arttırmak, eğitimin verimini doğrudan etkileyeceği için en önemli detaylardan birisi de değerlendirme özelliğinin bulunmasıdır. 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI