İngilizce konuşma uygulaması nasıl çalışır?

Özellikle son yıllarda İngilizce konuşma uygulaması kullanan kullanıcıların artması ile birlikte speaking uygulamaları kullanmak isteyen kişiler tarafından İngilizce konuşma uygulaması nasıl çalışır? Sorusu merak ediliyor ve İngilizce konuşma uygulamasının nasıl kullanılacağı da sık sık araştırılıyor. Peki, İngilizce konuşma uygulaması nasıl çalışır?

İngilizce konuşma uygulaması nasıl çalışır? Sorusu, speaking uygulamaları ile birlikte İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyenler tarafından bu uygulamaların nasıl kullanıldığını öğrenmek amacıyla araştırılmakta. İnter İngilizce gibi birçok İngilizce konuşma uygulaması kullanırken sorun yaşamamanız için adım adım neler yapmanız gerektiğini anlattık. Bu nedenle İngilizce konuşma uygulaması nasıl çalışır? Sorusunu sizler için yanıtladık. 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI NASIL ÇALIŞIR? 

İngilizce konuşma uygulaması temelinde İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen kişiyi, İngilizce diline hâkim olan bir birey ile görüştüren uygulamalardır. İnter İngilizce uygulaması ile birlikte bu noktada hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştireceğiniz kayıt adımları ile birlikte düzenli görüşmeler yapmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce, kullanıcılarına kayıt olmadan misafir olarak, ücretsiz bir şekilde uygulamayı test etme imkânı da sunuyor. Gelin birlikte adım adım İngilizce konuşma uygulaması ile birlikte İngilizce konuşma pratiği nasıl yapılır bunu inceleyelim. 

1.İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI EDİNİN 

Özellikle standart eğitim yöntemlerine göre daha fazla tercih edilmekte olan İngilizce konuşma uygulamaları arasında uygulama seçiminizi gerçekleştirmeniz ardından indirme işlemini tamamlamanız gerekmekte. İnter İngilizce uygulaması, Android cihazlar için Play Store, iOS cihazlar için App Store mağazalarında sizleri bekliyor. Böylelikle kolay ve oldukça hızlı bir şekilde İnter İngilizce uygulamasını ücretsiz olarak edinebiliyorsunuz. 

2.UYGULAMAYA KAYIT İŞLEMİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİN 

İndirmiş olduğunuz İngilizce konuşma uygulamasına giriş yaptıktan sonra ekranınızda yer alan karşılama ekranı ile birlikte kayıt işlemlerinizi uygun bir şekilde tamamlamanız gerekmektedir. Bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce, uygulamayı indiren kullanıcılara kayıt olmadan görüşme yapma imkânı da sunuyor. Böylece verilerinizi paylaşmadan İngilizce konuşma uygulamasını deneyimleme, tecrübe etme fırsatı elde ediyorsunuz. 

3.SİZİN İÇİN EN UYGUN PLANI SEÇİN 

Farklı İngilizce konuşma uygulamaları arasında farklı ödeme planları bulunabiliyor. Sizin için en uygun ve en verimli olacak planı seçmenizin arından ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İnter İngilizce uygulaması bu noktada kullanıcılarına güvenli bir ödeme yöntemi olan Play Store ödeme sistemi ile hizmet sunuyor. Böylece hızlı, güvenli ve pratik bir şekilde ödeme işleminizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Dilerseniz uygulama ana ekranında bulunan ücretsiz üç günlük deneme hakkı ile birlikte üç gün boyunca ücretsiz bir şekilde İngilizce konuşma pratiği yapabilir, İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce hakkında detaylı bilgi ve deneyim sahibi olabilirsiniz. 

4.DİLEDİĞİNİZ EĞİTMEN SEÇİMİNİ GERÇEKLEŞTİRİN 

İnter İngilizce uygulamasının kullanıcılarına sunmakta olduğu özelliklerden bir tanesi olan eğitmen seçme özelliği sayesinde seçim ekranı üzerinde yer alan eğitmenler arasında sizin için en uygun olanı seçebilirsiniz. Arayüz içerisinde yer almakta olan puan sistemi sayesinde eğitmenler hakkında bilgi sahibi olabilir, seçiminizin ardından bir sonraki adıma hızlı bir şekilde devam edebilirsiniz. 

5.İSTEDİĞİNİZ SAATE RANDEVU OLUŞTURUN 

Sizin için eğitimin en verimli olacağını düşündüğünüz saatler içerisine veya istediğiniz herhangi bir saat dilimine göre randevunuzu uygulama içerisinden kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. İnter İngilizce uygulaması bu noktada esnek saat seçimi ve randevu oluşturma özelliği sayesinde kullanıcılarının en verimli olduğu saatlerde seçim yapmasına olanak sağlıyor. 

6.BELİRLEDİĞİNİZ SAATTE İNGİLİZCE KONUŞMA PRATİĞİ GERÇEKLEŞTİRİN 

Daha öncesinde belirlemiş olduğunuz saatler içerisinde eğitmenlerimiz arama işlemini gerçekleştirir ve kabul etmeniz halinde görüşmeniz başlar. Seçmiş olduğunuz plan dahilinde görüşme sürecinde İngilizce konuşma pratiği yapabilir, istediğiniz konu üzerinde konuşma pratiği yaparak kendinizi speaking anlamında rahat bir şekilde geliştirebilirsiniz. 

7.DEĞERLENDİRMENİZİ KONTROL EDİN 

İnter İngilizce uygulamasında yaptığınız görüşmelerin ardından eğitmenlerinizin gerçekleştirmiş olduğu değerlendirmenizi kontrol ederek eksik olduğunuz noktaları belirlemenize olanak sağlar. Bu şekilde belirlenen noktalarda ekstra olarak pratik yaparak verimli bir öğrenim sağlanırsınız. Böylelikle eğitim sürecinde olabildiğince kısa süre içerisinde maksimum şekilde verim almanızı sağlar.

Bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce sayesinde kısa süre içerisinde hızlı bir şekilde İngilizce konuşma yetisi kazanabilir, İngilizcenizi daha akıcı bir hale getirebilirsiniz. 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI