Hangi uygulamadan İngilizce öğrenebilirim?

Pandemi döneminin başlaması ile birlikte birçok kişi tarafından standart kurslar yerine uzaktan eğitim için kullanılan uygulamalar tercih edilmeye başladı. Bu nedenle Hangi uygulamadan İngilizce öğrenebilirim? Sorusu, İngilizce öğrenmek isteyenler tarafından akıllarda soru işareti bırakıyor. Bu yazımızda İngilizce konuşmak isteyenler için Hangi uygulamadan İngilizce öğrenebilirim? Sorusunu yanıtladık.

Hangi uygulamadan İngilizce öğrenebilirim? Sorusu, Kurslardan, videolardan, kitaplardan İngilizce öğrenmek istemeyen veya bunların yanı sıra öğrenmekte olduğu bilgileri pratik olarak gerçekleştirmek isteyen birçok kişi tarafından merak ediliyor. Hangi uygulamadan İngilizce öğrenebilirim? Sorusuna yanıt vermek gerekir ise internet üzerinde birçok İngilizce konuşma uygulaması bulunuyor. Bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce ise kullanıcılarına sunmakta olduğu özellikler ile ön plana çıkıyor.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

HANGİ UYGULAMADAN İNGİLİZCE ÖĞRENEBİLİRİM?

İnter İngilizce kullanıcılarına sunmakta olduğun birçok özellik sayesinde kolay, pratik ve etkili bir şekilde kullanıcılarına akıcı bir şekilde İngilizce konuşmayı öğretmeyi planlıyor. Daha öncesinde speaking geliştirme uygulamalarını deneyimleme fırsatını elde edemeyen kullanıcılar için ücretsiz deneme fırsatını uygulamayı indiren kullanıcılara sunuyor. Bu sayede ücretsiz bir şekilde görüşmeleri gerçekleştirerek İngilizce speaking uygulamaları hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Ayrıca uygulama içerisinde yer alan eğitmenler diğer İngilizce speaking uygulamalarına nazaran alanında Uzman Amerikalı eğitmenlerdir. Yapılan görüşmelerin ardından sizi değerlendirir ve bu sayede gelişiminiz hakkında oldukça kolay bir şekilde bilgi sahibi olursunuz. Gerçekleştirdiğiniz görüşmelerin konusunu istediğiniz gibi belirleme özgürlüğünü kullanıcılarına sunan İnter İngilizce uygulaması, İngilizce öğrenmek isteyen kişilerin görüşmelerden keyif almasını ve eğlenirken İngilizce konuşma pratiğini başarılı bir şekilde yapmasını hedeflemektedir.

Gerçekleştirmek istediğiniz görüşmeleri öncesinden planlayarak zamanınızı verimli bir şekilde planlamanıza olanak sağlayan uygulamada, görüşme saati geldiğinde eğitmenler tarafından sizinle iletişime geçiliyor. Uygulamaya giriş yapmanız ile birlikte, görüşmeleri gerçekleştirebileceğiniz farklı eğitmenleri kendiniz seçerek istediğini eğitmen ile birlikte görüşmelere başlama imkânını da kullanıcılarına sunuyor.

İngilizce speaking uygulamaları, uygulamalar aracılığı ile İngilizce öğrenmek isteyen kişiler için oldukça verimli bir öğrenme şeklidir. Farklı kaynaklardan edinilen bilgileri pratik yapma imkanını sunan uygulamalar sayesinde İngilizce konuşma pratiği yapabilir ve öğrendiğiniz teorik bilgileri pratik olarak deneyimleyebilirsiniz. Öğrenmekte olduğunuz bilgilerin kalıcı ve işe yarar olması açısından büyük önem arz etmektedir.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI