Hangi uygulama ile dil öğrenilir?

İngilizce öğrenmek için klasik yöntemlerden sıkılmış olan birçok kişi tarafından uygulamalar ile İngilizce öğrenmek isteniyor ve bu nedenle Hangi uygulama ile dil öğrenilir? Sorusu akıllarda yer alıyor. Hangi uygulama ile dil öğrenilir? Sorusu ile kararsız kalan birçok kişi için bu yazımızda Hangi uygulama ile dil öğrenilir? Sorusunu yanıtlayacağız. Peki, Hangi uygulama ile dil öğrenilir?

Hangi uygulama ile dil öğrenilir? Sorusu, İngilizceyi akıcı bir şekilde öğrenmek isteyen kişilerin merak ettiği en temel sorulardan bir tanesidir. Klasik öğrenme yöntemleri yerine daha güncel ve daha başarılı bir yöntem olan speaking geliştirme uygulamaları, son zamanlarda revaçta olan bir İngilizce öğrenme yöntemidir. Geçtiğimiz yıllarda pandeminin de etkisi ile birlikte uzaktan eğitim alışkanlığımızın değişmesinin ardından birçok kişi uzaktan eğitimi tercih ediyor. Bu nedenle İngilizce speaking uygulamaları yoğun talep görüyor.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

HANGİ UYGULAMA İLE DİL ÖĞRENİLİR?

İngilizce speaking uygulamalarının diğer yöntemlere göre daha çok tercih edilmesinin sebebi ise diğer yöntemlere nazaran daha etkili ve karşılıklı bir şekilde olmasıdır. Klasik yöntemlerde öğrenmiş olduğunuz bütün bilgiler pratikte kalırken yabancılarla İngilizce konuşma uygulamalarından faydalanan kişiler speaking ve listening yapma fırsatını elde ediyor. İngilizce konuşma pratiği yapma fırsatını elde eden kişiler, akıcı bir İngilizce ile birlikte çok daha başarılı oluyor.

Bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce, size bunun gibi birçok konuda kolay ve pratik bir şekilde İngilizce konuşma pratiği yapma fırsatını sunuyor. Bu sayede en kolay, hızlı, pratik şekilde istediğiniz zaman, istediğiniz yerde İngilizce konuşma pratiği yapma fırsatını elde ediyorsunuz. Üstelik İnter İngilizce uygulaması, daha önce speaking geliştirme uygulamalarını deneyimlemeyen kullanıcılar için ücretsiz deneme fırsatını da sunuyor. Bu sayede klasik öğrenim yöntemleri ve İnter İngilizce gibi birçok İngilizce konuşma uygulaması arasındaki farkı anlayabilirsiniz.

Uygulamaya giriş yaparak size sunulmakta olan üç günlük ücretsiz deneme süreci ile birlikte İnter İngilizce uygulamasında yer alan Amerika uzman eğitmenler ile görüşme gerçekleştirebilir, speaking geliştirme uygulamaları hakkında deneyim sahibi olabilirsiniz. İnter İngilizce uygulamasını sahip olduğunuz akıllı telefonun uygulama mağazası üzerinden ücretsiz bir şekilde edinebilir ve Ücretsiz deneme sürecini deneyimleyebilirsiniz.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

5 thoughts on “Hangi uygulama ile dil öğrenilir?

  1. Bu ingilizce dersi islemeliyiz kırtasiyeden ingilizce test çözebiliriz alariz bir alana bir bedava

  2. Eğitimin neredeyse ikinci ayını tamamlıyorum ve akıcı bir şekilde konuşmaya başladım diyebilirim. İngilizce speaking uygulamaları gerçekten akıcılığı geliştirme aşamasında olukça işe yarıyor.

  3. Oldukça uzun süredir İnter İngilizce uygulamasını düzenli ve aktif bir şekilde kullanıyorum. Deneyimlerimden bahsetmek gerekirse, düzenli ve sık sık görüşme yaptığınız takdirde gelişiminizi farkedecek kadar ilerleme kaydedebiliyorsunuz.

  4. Yurtdışında yaşamayı düşündüğüm için bu eğitimi almaya karar verdim ve şuan oldukça verimli bir şekilde ilerliyoruz. Bu İngilizce konuşma uygulaması, konuşmamdaki gelişimi fark edecek düzeyde bir gelişme sağladı açıkçası.

  5. Yabancılarla İngilizce pratiği yapmak için kullanılabilecek mükemmel bir İngilizce konuşma uygulaması.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI