İngilizce mülakatlara speaking uygulamaları ile nasıl hazırlanılır? İngilizce sohbet uygulamalarının iş hayatına katkısı nedir?

Akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak için birçok farklı yöntemler kullanmaktayız. Bunlardan bir tanesi de İngilizce sohbet uygulamalarından yardım alarak speaking konusunda kendimizi geliştirmek ve daha akıcı bir konuşma deneyimi elde etmektir.

İş dünyasında kariyer hedefleyen kişilerin karşılaştığı en büyük sorunlar arasında İngilizce konuşma problemi yer alıyor. Birçok kişi bu nedenle profesyonel iş hayatında bazı sorunlarla karşılaşabiliyor. Global ve büyük şirketlerde çalışmayı hedefleyen kişilerin yabancı dil bilmesi ve iş görüşmelerinde akıcı bir dil kullanımı sayesinde hedeflerine bir adım daha yaklaşmaktadır. 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak için birçok farklı yöntemler kullanmaktayız. Bunlardan bir tanesi de İngilizce sohbet uygulamalarından yardım alarak speaking konusunda kendimizi geliştirmek ve daha akıcı bir konuşma deneyimi elde etmektir. Akıcı bir konuşma ve mesleki İngilizce, profesyonel kariyer yapmayı düşünen kişiler için en önemli kriterler arasında yer alıyor.  

Bu konularda kendini geliştirmek isteyen birçok kişi İngilizce sohbet uygulamalarından yararlanmayı tercih ediyor. Bu tarz uygulamaların iş hayatına ve akıcı konuşma deneyimine olan etkisi birçok kişi tarafından merak edilen konulardan bir tanesidir. Bu nedenle İngilizce sohbet uygulamalarının iş hayatına katkısı nedir? Sorusu, birçok kişi tarafından araştırılmakta.

Günümüzde yeni yeni hayatımıza giren yabancılarla konuşma uygulamalarının etkisi, sanılandan çok daha fazladır. Özellikle İngilizce mülakatlara hazırlık yapan kişiler tarafından tercih edilen speaking uygulamaları, mesleki İngilizce başta olmak üzere bolca fayda sağlamaktadır.

İNGİLİZCE MÜLAKATLARA SPEAKİNG UYGULAMALARI İLE NASIL HAZIRLANILIR?

Kariyer hedefi olan kişilerin yaşadığı en büyük problemlerden bir tanesi de yabancı dil konuşmaktır. Büyük çaplı kurum ve kuruluşlarda global çapta bir kariyer hedefiniz varsa akıcı bir şekilde İngilizce konuşmanız ve mesleki İngilizceye hâkim olmanız gerekmektedir. Aksi takdirde kariyer planlarınızı gerçekleştirirken birden fazla sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Büyük çaplı şirketlerde bazı pozisyonlar için gerçekleştirilmekte olan İngilizce mülakatlarında yeteri kadar performans göstererek karşınızdakini retorik kullanarak ikna etmeniz gerekiyor. Bunun için yapılabilecek tek şey ise akıcı ve hâkim bir İngilizceye sahip olmaktır. Akıcı ve hâkim bir İngilizceye sahip olmak için yapılabilecek şeylerden bir tanesi de İngilizce speaking uygulamalarından yararlanmaktır.

İngilizce speaking uygulamalarından faydalanarak akıcı ve hâkim bir şekilde İngilizce konuşmak için bolca pratik ve üzerinde uğraşılması gereken bir eğitim sürecini kapsamaktadır. Fakat İnter İngilizce sayesinde birçok özellik ile beraber, bu süreci keyifli ve pratik bir hale getirmek mümkün. Uygulama içerisinde kendi seviyenize göre belirlediğiniz programa göre istediğiniz konu üzerine konuşarak sadece dil olarak değil, kültür, iş hayatı, tecrübe olarak da kişisel gelişiminize birçok konuda katkı sağlayabilirsiniz.  

Amerikalı uzman eğitmenler sayesinde, iş hayatınızda sıklıkla kullanacağınız şekilde pratikler yaparak bu konuda ilerleme kaydedebilir, yapılan derslerin ardından eğitmenlerin sizi değerlendirmesi ile birlikte gelişiminizi takip edebilirsiniz. Gelişiminizi takip etmek ve eksik olduğunuz konuların üstünde çalışarak daha verimli bir eğitim süreci geçirebilirsiniz. Ayrıca uygulama içerisinde başlatacağınız deneme süreci sayesinde ilk 3 gün boyunca aldığınız eğitimden 3. gün sonunda iptal etseniz dahi hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Bu sayede uygulamamızı deneyerek yabancılarla konuşma uygulamalarının İngilizce üzerindeki etkisini deneyimleyebilirsiniz.

Eğitmenleriniz ile birlikte sektörünüzle alakalı konular belirleyerek bu konular üzerinden dersleri işlemek, eksiklerinizi belirlemek, pratik yapmak size İngilizce iş mülakatlarda oldukça fayda sağlayacaktır.

İNGİLİZCE SOHBET UYGULAMALARININ İŞ HAYATINA KATKISI NEDİR?

Uygulamada yer alan eğitmenler ile birlikte belirlediğiniz sektör üzerine dersleri işleyerek, konu üzerinde hakimiyet kurmanız ve İngilizce speaking pratiği yapabilirsiniz. Bu durum iş hayatınızda kendinizi rahat bir şekilde ifade edebilmenize ve etkili bir iletişim kurmanıza fayda sağlayacaktır.  

İngilizce olarak ikna edici iletişim ve retorik konusunda deneyim kazanmak için yapılabilecek en önemli yol, bu konuda speaking pratiği yapmaktır. İngilizce speaking uygulamaları işte bu noktada devreye giriyor. Akıcı ve kendinden emin bir şekilde konuşmak, karşınızdaki kişinin size güvenmesini ve kurduğunuz iletişimin kalitesini arttıracaktır. Ayrıca yapılan görüşmelerin görüntülü olması, jest ve mimikler ile derslerin desteklenerek daha etkili bir öğrenim sağlaması açısından önem taşır.

Etkili bir iletişim için, iletişim kurarken bazı hatalardan uzak durmanız gerekmekte. Birbiri ile çelişen cümleler, yanlış telaffuzlar, anlam bütünlükleri gibi farklı detaylara dikkat ederek etkili bir iletişim kurabilirsiniz. Bu hataları yapmamak için uzman kişiler tarafından eğitim almak ve hatalarınızın düzgün bir şekilde düzeltilmesini sağlamak, etkili bir İngilizce konuşabilmek için büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle İngilizce sohbet uygulamalarından faydalanmak, iş hayatında size büyük katkı sağlamaktadır.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI