İngilizce konuşma uygulaması önerisi! İngilizce konuşma pratiği için 5 uygulama tavsiyesi! 

Farklı nedenler sebebiyle günümüzde İngilizce öğrenmemiz gerekiyor. Bu nedenle İngilizce konuşma pratiği için İngilizce konuşma uygulaması önerisi birçok kişi tarafından araştırılabiliyor. İşe alımlarda, eğitim hayatınızda, iş hayatınızda, yaşantınızda ve daha birçok farklı yerde akıcı şekilde İngilizce konuşmak gerekebiliyor. İşte İngilizce konuşma uygulaması önerisi! İngilizce konuşma pratiği için 5 uygulama tavsiyesi!

Son yıllarda sık sık kullanılmakta olan yöntemlerden birisi olan İngilizce konuşma uygulamaları, birçok kişinin gözdesi haline gelmiş durumda. İngilizce konuşma uygulaması kullanmak, kullanıcılar tarafından kullanım kolaylığı, pratikliği ve her yeden basit bir şekilde erişilebilmesi nedeniyle tercih ediliyor. Fakat uygulamalar arasında karar vermek bazen zor olabiliyor. Bu nedenle sizler için İngilizce konuşma uygulaması önerisinde bulunduk. İşte İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyenler için İngilizce konuşma pratiği için 5 uygulama tavsiyesi! 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI ÖNERİSİ: İNTER İNGİLİZCE  

ingilizce konuşma uygulaması
ingilizce konuşma uygulaması

İngilizce konuşma uygulaması olarak son zamanlarda birçok kullanıcı tarafından sunmakta olduğu özellikler nedeniyle tercih edilmekte olan İnter İngilizce uygulaması, uygun fiyatları ile birlikte kullanıcılarına İngilizce konuşma pratiği yapma fırsatını sunuyor. Amerikalı alanında uzman eğitmenler ile birlikte İngilizce konuşma pratiği yapma fırsatını kullanıcılarına sunmakta olan uygulamanın randevu oluşturma, eğitmen seçebilme, görüşme sonrası değerlendirme ve daha birçok detaylı özelliği bulunmakta. Basit arayüzü sayesinde üye olan kullanıcılar basit ve hızlı bir şekilde görüşme yapabiliyor. Ayrıca uygulamaya yeni giriş yapan kişiler için üç günlük ücretsiz deneme hakkı sunan İnter İngilizce, deneme süresi sonunda hiçbir ücret ödemeden görüşmeleri sonlandırmanıza da imkan tanıyor.  

KONUŞARAK ÖĞREN 

Profesyonel eğitmen kadrosu ile birlikte kullanıcılarına işte veya okulda dilediğiniz her yerde İngilizcenizi geliştirme ve speaking konusunda pratik yapma fırsatını sunuyor. Böylece verimli bir eğitim sonucunda profesyonel eğitimcilerden eğitimini tamamlayarak akıcı bir şekilde İngilizce konuşabiliyorsunuz. Kullanıcıların seviyesine ve öğrenme biçimlerine göre hazırlanan özel programlar sayesinde İngilizcenizi geliştirebilir ve oldukça kısa bir sürede içerisinde ileri seviyede İngilizce konuşuyor hale gelebilirsiniz. 

DUOLİNGO  

Kullanıcılarına eğitici ve keyifli bir şekilde İngilizce öğreten bir dil uygulamasıdır. Böylece İngilizce öğrenmek isteyen birçok aday, keyifli bir şekilde tekrar yaptırarak, sesli yanıtlar ile konuşma becerinizi geliştirmekte. Bu sayede oldukça kolay bir şekilde pratikler yaparak akıcı bir şekilde İngilizce konuşma yetisini kazanabiliyorsunuz. Duolingo, aynı zamanda hiçbir ücret talep etmiyor. Bu nedenle ücretsiz speaking uygulamaları arasında en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. 

Busuu 

İngilizce konuşma uygulaması
İngilizce konuşma uygulaması

Kendi isteğinize göre dersleri şekillendirebildiğiniz ve yabancılarla sohbet ederek konuşma pratiği yapabileceğiniz, aynı zamanda resmi dil sertifikası alabileceğiniz bir uygulama olan Busuu internetsiz de kullanabileceğiniz ücretsiz bir dil uygulamasıdır. Özellikle kelime darcığı geliştirmekte olan Busuu uygulaması, en çok kullanılan ve en çok tercih edilen konuşarak dil öğrenme uygulamaları arasında yer alıyor.  

SpeakingPal 

Farklı seviyeler için kişiye özel videolar sunan SpeakingPal, diyalog ve kelimeleri ile sizlere bilgi yarışmaları yaparak konuşma ve dinleme becerilerini geliştirmeye odaklı bir uygulamadır. Keyifli bir şekilde İngilizce öğrenmek isteyen kişilerin tercih edebileceği SpeakingPal uygulaması, aynı zamanda konuşma tanıma teknolojisine sahiptir. Binlerce videosu ile karşınızda sanki birisi ile muhabbet ediyormuşçasına İngilizce konuşabilir ve böylelikle eğitim süresinin sonunda dil seviyenizi yükseltebilirsiniz. 

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI DERSLERİ NASIL İŞLENİR?  

İngilizce konuşma uygulaması dersleri, genellikle birçok uygulamada aynı şekilde çalışmaktadır. Bu yazımızda ders işleme şeklini, İnter İngilizce uygulamasını ele alarak anlatacağız.  Akıllı telefonlarımız üzerinde yer alan uygulama mağazası üzerinden uygulamayı indirerek kayıt olarak veya misafir olarak giriş yapıyoruz. Ardından ücretsiz deneme veya ücretli plan kısmından sizin için en uygun eğitmeni ve ödeme planını seçip, ödeme işlemini gerçekleştiriyoruz. Sonrasında tercihe bağlı olarak istediğiniz saatler aralığında randevu oluşturup alanında uzman eğitmenler ile birlikte İngilizce konuşma pratiği yapmaya başlayabilirsiniz. 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI