İngilizce Konuşma Uygulaması: İnter İngilizce 

İngilizce konuşma becerisi kazanmak isteyen kişiler tarafından birçok İngilizce konuşma uygulaması araştırılıyor ve en verimli, en mantıklı İngilizce konuşma uygulaması seçimi yapmak için birçok farklı kriter değerlendiriliyor. Bu yazımızda bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce’yi inceleyeceğiz.

İngilizce konuşma uygulaması kullanarak İngilizce öğrenmek isteyen adaylar tarafından bu uygulamaların ne kadar verimli olduğu, ne kadar süreceği, fiyatı ve bunun gibi daha birçok farklı değişkene göre tercih sebebi değişebiliyor. İngilizce konuşma uygulaması kullanmak isteyen kişiler için günümüzde birçok farklı seçenek bulunabiliyor. Bu yazımızda İnter İngilizce uygulamasının farklarını ve avantajlarını da ele alacağız. 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI: İNTER İNGİLİZCE 

İnter İngilizce, diğer İngilizce konuşma uygulamalarına göre temel amacı sadece speaking yapmak olan çözüm odaklı bir uygulamadır. Bu nedenle basit ve efektif bir şekilde İngilizce konuşma yetisi kazanmak isteyen kişiler tarafından tercih edilebilir. Özellikle rakiplerine göre daha uygun fiyatlı bir hizmet sunmakla beraber, eğitmenleri konusunda da oldukça uzmandır.  

Bu uygulama sayesinde görüşmelerinizi sadece profesyonel, anadili İngilizce olan yabancı eğitmenler ile birlikte gerçekleştireceksiniz. İngilizce’yi öğrenmek için en verimli yöntemlerden birisi de bol bol İngilizce konuşma pratiği yapmaktır. Bu nedenle İnter İngilizce gibi bir İngilizce konuşma uygulaması, İngilizceyi akışı bir şekilde konuşmak isteyenler tarafından tercih edilmektedir.  

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI KULLANMAK NEDEN ÖNEMLİDİR? 

İngilizce konuşma uygulaması kullanmanın ne kadar önemli ve etkin bir öğrenme yöntemi olduğunu gündelik hayatımızda karşılaştığımız problemler nedeniyle fark edebiliyoruz. Standart İngilizce kurslarına para ve zaman harcamak yerine istediğiniz zaman, istediğiniz yerde İngilizce konuşma uygulaması kullanarak konuşma pratiği yapmak, İngilizce konuşma uygulamalarının en önemli özelliğinden sadece bir tanesidir.  

Günlük hayatımızda en kolay şekilde İngilizce öğrenmek, birçok kişi tarafından tercih edilen bir öğrenme yöntemi olarak İngilizce konuşma uygulaması şeklinde karşımıza çıkıyor. İnter İngilizce uygulaması, özellikle bu süreci daha keyifli bir hale getirmek için kullanıcılarına görüşmenin konusunu seçme özgürlüğü de tanıyor. Bu sayede keyifli bir sohbet eşliğinde İngilizce konuşma pratiği yapabiliyorsunuz.  

İngilizce konuşma uygulaması ile pratik yaparak gelişim sağlamak için en çok dikkat edilmesi gerek noktalardan bir tanesi de görüşmeleri rutin bir şekilde olabildiğince aksatmadan gerçekleştirerek hayatınız içerisine entegre edebilmektir. Bu sayede daha verimli bir şekilde İngilizce konuşma pratiği yapabilir ve kısa süre içerisinde daha fazla verim alabilirsiniz. 

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI KULLANMANIN FAYDALARI NELERDİR? 

İngilizce konuşma uygulaması kullanmanın faydaları da özellikle bu uygulamalardan yararlanmak isteyen kişiler tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. İngilizce öğrenmek için en çok tercih edilen yöntemler arasında bulunan İngilizce konuşma uygulaması kullanmak, kişinin anadili İngilizce olan eğitmenler ile konuşma pratiği yapma fırsatını sunarak gerçek bir konuşma deneyimi yaşatmaktadır. Bu sayede Listening ve speaking olarak aktif olarak kişinin kendini geliştirmesini de sağlamaktadır. 

İngilizce konuşma uygulaması kullanmak bu nedenle İngilizcesini akıcı bir hale getirmek, anadili gibi İngilizce konuşmak isteyen kişiler için benzersiz bir fayda sunmaktadır. Yapacağınız konuşma pratikleri sayesinde kolay bir şekilde İngilizcenizi geliştirmenize yardımcı olmaktadır. Ayrıca sohbet etmekte olduğunuz eğitmenler ile istediğiniz konuda görüşme gerçekleştirerek İngilizce hakkındaki farklı bilgiler almanız ve kültürel değerleri de öğrenmeyi sağlayabilirsiniz. Böylelikle sadece İngilizce konuşma konusunda değil, İngilizce dili ve kültürü olarak da kendinizi geliştirme imkanını sizlere sunar.  

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI İLE İNGİLİZCE ÖĞRENİLİR Mİ? 

İngilizce konuşma uygulaması kullanmak için temel amaç her ne kadar İngilizce öğrenmek olmasa da temel bir İngilizce bilgisine sahip olan bir birey, İngilizcesini geliştirmek için İngilizce konuşma uygulamalarından faydalanabilir. Buna göre İngilizce konuşma uygulaması kullanmak temel olarak İngilizce konuşma yeteneğini geliştirmek için tercih edilmektedir. Bu nedenle İngilizce konuşma uygulaması ile İngilizce öğrenmek isteyen kişiler için uygun bir eğitim süreci sunmayabilir. İngilizce konuşma uygulamaları bu sebeple genellikle belirli bir İngilizce bilgisine sahip olan fakat konuşma becerisi noktasında kendisini geliştirmek isteyen kişiler tarafından kullanılmaktadır.

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI İLE İNGİLİZCE EĞİTİMİ NASIL OLUR? 

İngilizce konuşma uygulaması ile İngilizce konusunda kendini geliştirmek isteyen birçok kişi tarafından eğitimlerin nasıl gerçekleştirildiği de en çok merak edilen noktalardan birisi haline geliyor. İnter İngilizce uygulaması üzerinde istediğiniz saatler arasında randevu oluşturarak belirlediğiniz saatler içerisinde eğitmenleriniz sizi sesli olarak arar. Daha sonrasında görüşmenizin sona ermesinin ardından eğitmeniniz tarafından yapılan görüşme değerlendirilir ve bu değerlendirmeler size aktarılır. Bu sayede süreç boyunca gelişmelerinizi oldukça kolay ve basit bir şekilde uygulama içerisinden takip edebilirsiniz. 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI