İngilizce konuşma uygulaması incelemesi: İnter İngilizce 

Günlük hayatımızda farklı ihtiyaçlardan dolayı İngilizce konuşma pratiği yapmamız gerekebiliyor ve bu nedenle devreye İngilizce konuşma uygulaması kullanmak giriyor. Birçok noktada avantaj sağlamakta olan İngilizce konuşma uygulamalarından bir tanesi olan İnter İngilizce uygulamasını inceleyelim.

Speaking pratiği yapmak için İngilizce konuşma uygulaması kullanmak, özellikle kariyer planı yapmakta olan kişiler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Akıllı telefonunuza indirebileceğiniz basit bir İngilizce konuşma uygulaması ile iş temposu arasında kolay ve basit bir şekilde konuşma pratiği yapabiliyorsunuz. Özellikle yurt dışında hizmet veren şirketlerde görev almak isteyen kişilerin gözde tercihi İngilizce konuşma uygulaması kullanmak oluyor. 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

İNTER İNGİLİZCE UYGULAMASI 

Diğer uygulamalara nazaran daha verim odaklı ve amaca hizmet eden bir uygulama olması nedeniyle İnter İngilizce uygulaması tercih edilmeye devam ediliyor. Özellikle yurtdışında İngilizce konuşma konusunda sıkıntı yaşamak istemeyen bireyler için bir çözüm sunabilecek yöntemlerden olan İngilizce konuşma uygulaması kullanmak, speaking konusunda oldukça büyük bir başarı oranı elde etmenizi sağlamakta. Günlük hayatımızda farklı ihtiyaçlar sebebi ile İngilizce konuşmamız gerekebiliyor. Ülkemizde birçok kişi İngilizce bilgisi olmasına rağmen akıcı bir şekilde İngilizce konuşma konusunda problem yaşıyor. Bu nedenle İngilizce konuşma pratiği yapmak, bir ihtiyaç haline gelebiliyor.  

İnter İngilizce uygulaması bu noktada kullanıcılarına oldukça kolay erişimi bulunan mobil uygulaması üzerinden İngilizce konuşma pratiği yapma imkânı veriyor. Böylece yurtdışında yaşamak isteyen, yurtdışında hizmet vermek isteyen, iş nedeniyle farklı kişiler ile iletişim kurması gereken, yurtdışında kariyer planı olan kişiler için oldukça büyük bir fayda sağlamaktadır. Genellikle temel İngilizce bilgisine sahip olan ve speaking pratiği yapmak isteyen kişilere bu fırsatı sunan başarılı ve etkin bir uygulamadır.  

İngilizce bilgisine sahip olarak konuşma konusunda problem yaşamakta olan birçok kişi bulunuyor. İnter İngilizce bu kişilerin son İngilizce konuşma uygulaması olma yolunda kararlı ve “Son İngilizce öğrenme uygulamanız olacak.” sloganı ile yola çıkan bir speaking uygulamasıdır. Kariyer planı yapmakta olan bireyler için zaman yönetimi ve eğitim verimliliği oldukça önem arz eden konulardır. Bu nedenle gerçekleştirilecek olan eğitimlerin sonucunda ne kadar etkili olduğu da önemlidir. 

Özellikle uygulama içerisinde öne çıkan randevulu görüşme özelliği sayesinde randevu oluşturmuş olduğunuz saatlerde eğitmeniniz sizi arar ve görüşme vaktini bildirir. Böylece oluşturmuş olduğunuz randevular sayesinde oldukça kolay bir zaman yönetimi sağlayabilir ve eğitmeninizi ana menü üzerinden en uygun şekilde değiştirebilirsiniz. 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI