İngilizce konuşma pratiği ile İngilizce konuşma becerisi nasıl geliştirilir? 

İngilizce konuşma becerimizi geliştirmek, birçok kişi tarafından oldukça önemli yetilerden bir tanesidir. Günlük hayatımızda sosyal, iş, okul gibi ortamlarda ihtiyaç duymakta olduğumuz İngilizce konuşma pratiği ile İngilizce konuşma becerisi nasıl geliştirilir? Bu yazımız içerisinde sizlere bundan bahsedeceğiz. Peki, İngilizce konuşma pratiği ile İngilizce konuşma becerisi nasıl geliştirilir?

İngilizce konuşma pratiği, İngilizce konuşma becerisini geliştirmek ve daha akıcı hale getirmek isteyenlerin gündeminde yer alması nedeniyle büyük önem taşıyor. İngilizce konuşma becerisini daha akıcı bir hale getirmek için birçok kişi tarafından tercih edilmekte olan İngilizce konuşma pratiği yapma yöntemi, farklı şekillerde gerçekleştirilebiliyor ve türüne göre oldukça verimli bir eğitim sağlanabiliyor. Peki, İngilizce konuşma pratiği ile İngilizce konuşma becerisi nasıl geliştirilir? İşte İngilizce konuşma pratiği ile ilgili merak edilenler ve detaylar… 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

İNGİLİZCE KONUŞMA PRATİĞİ İLE İNGİLİZCE KONUŞMA BECERİSİ NASIL GELİŞTİRİLİR? 

İngilizce konuşma pratiği, İngilizce konuşma kulüpleri, speaking uygulaması, speaking arkadaşı edinerek ve buna benzer birçok yollar gerçekleştirilebilir. Bu yöntemler arasında tercih etmekte olduğunuz pratik şeklinde göre özel ihtiyaçlar doğabiliyor. Bu nedenle kısıtlı imkanlar nedeniyle birçok kişi tarafından bir İngilizce konuşma pratiği için bir speaking uygulaması olan İnter İngilizce gibi uygulamalar tercih ediliyor. Kimi zaman speaking yapabilmek için partner bulmak oldukça zor olabiliyor ve bu nedenle İngilizce konuşma pratiği için speaking uygulamaları daha çok tercih ediliyor. 

Telefonunuzda yer almakta olan uygulama mağazası ile ücretsiz bir şekilde edinebileceğiniz İnter İngilizce uygulaması, kullanıcılarına ilk üç gün boyunca ücretsiz bir şekilde İngilizce konuşma pratiği yapma fırsatı tanıyor ve böylece daha önce bu deneyimi yaşamamış kişiler için deneme niteliğinde görüşmeler gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca uygulamayı indirmeniz ile birlikte misafir olarak giriş yap seçeneğini seçerek hiçbir bilginizi paylaşmadan uygulama hakkında detaylı bilgi sahibi olabiliyor, deneyimleyebiliyorsunuz. 

İngilizce konuşma pratiği uygulamaları, anadili İngilizce olan kişiler ile internet tabanlı olarak sizleri bir araya getiriyor ve sohbet eşliğinde konuşma pratiği yaparak İngilizcenici daha akıcı bir hale getiriyor. İnter İngilizce’de partneriniz, anadili İngilizce olan Amerikalı profesyonel eğitmenlerden oluşmaktadır. Yapacağınız görüşme öncesinde belirteceğiniz bir zaman dilimine oluşturduğunuz randevu ile birlikte, belirlenen saatin gelmesinin ardından eğitmeniniz sizi direkt olarak aramakta ve görüşmeyi onayladığınız takdirde görüşme başlamaktadır. Bu sayede başarılı bir zaman yönetimi ile birlikte hızlı ve pratik olarak görüşmelerinizi gerçekleştirebilir, İngilizce konuşma pratiği yapabilir ve İngilizcenizi daha akıcı bir hale getirebilirsiniz.  

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMALARI İLE KONUŞMA PRATİĞİ YAPMAK 

İngilizce konuşma uygulamaları, dil öğrenme sürecinde oldukça faydalı bir araçtır. Bu uygulamalar sayesinde, İngilizce konuşma pratiği yapabilir, kelime dağarcığınızı geliştirebilir ve telaffuzunuzu düzeltme fırsatı bulabilirsiniz. Bu sayede hayatınızın birçok noktasında size büyük bir avantaj kazandırır ve hedeflerinize ulaşmak için oldukça yardımcı olacaktır. Yapmanız gereken tek şey, uygulamaları kullanmak ve düzenli olarak pratik yapmaktır. İngilizce konuşma pratiği yaparak dil öğrenme sürecinizi hızlandırabilir ve kendinize olan özgüveninizi arttırabilirsiniz. Özellikle özgüven, tıpkı motivasyon gibi eğitim sürecinde büyük önem taşımakta olan bir diğer unsurdur. Bu nedenle oldukça dikkat edilmesi gerekir ve motivasyon ile doğru orantılı olarak artabilmektedir. 

İngilizce konuşma uygulamaları, İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen kullanıcılar için önemli rol oynamaktadır. Düzenli olarak gerçekleştireceğiniz görüşmeler sayesinde sürecin sonrasında İngilizce konuşma yeteneğinizin geliştiğini ve daha ileri bir seviyeye doğru ilerlediğinizi fark ediyor olacaksınız. Bu noktada İngilizce konuşma pratiği için tercih ettiğiniz uygulama ve ek kaynaklar da oldukça büyük önem taşımaktadır. Ayrıca süreç esnasında ek kaynaklar yardımı ile süreci desteklemek, sürecin daha verimli sonuçlanmasına ve sürecin kısalmasına oldukça fayda sağlayacaktır.  

Eğitim süresi içerisinde oldukça büyük önem taşımakta olan faktörlerden bir tanesi de motivasyondur. Motivasyon her ne kadar diğer faktörlere göre geri planda kalıyor olsa da büyük önem taşımaktadır ve eğitimin devamı boyunca mümkün oldukça iyi bir şekilde korunmalıdır. İnter İngilizce uygulamasında kullanıcılara tanınmakta olan imkanlar ve özgürlüklerden bir tanesi de kullanıcının istediği konu hakkında İngilizce konuşma pratiği yapmak için bir konu belirleyebilmesidir. Bu sayede keyif alacağınız konular üzerinde sohbetler gerçekleştirerek bir sohbet niteliğinde İngilizce konuşma pratiği yapabilir ve gerçekleştirdiğiniz görüşmeler ile maksimum verim sağlayabilirsiniz. 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI