İngilizce konuşma pratiği için kullanılabilecek uygulama önerisi!

İngilizce öğrenmek isteyen birçok kişi, son yıllar içerisinde gelişmekte olan teknoloji ile birlikte hayatımıza giren İngilizce Konuşma Pratiği uygulamalarını tercih ediyor. İşte merak edenler için İngilizce konuşma pratiği için kullanılabilecek uygulama önerisi!

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

İngilizce konuşma pratiği kullanmakta olan kullanıcıların yorumları ve deneyimleri, daha önce bu tarz uygulamalarda deneyimi olmayan kişilerin dikkatini de çekiyor. İngilizce konuşma pratiği son yılların en çok tercih edilen öğrenme yöntemleri arasında yer alırken İngilizce konuşma pratiği için kullanılabilecek uygulamalar, İngilizce konuşmak isteyen kişiler tarafından internet üzerinde araştırılıyor. Bu yazımızda İngilizce konuşma pratiği için kullanılabilecek uygulama önerimizden bahsedeceğiz.

İNGİLİZCE KONUŞMA PRATİĞİ İÇİN KULLANILABİLECEK UYGULAMA ÖNERİSİ

İngilizce konuşma pratiği, İngilizce öğrenmek isteyen adaylar için çoğu zaman imkansızlıklar nedeniyle erteleniyor veya unutuluyor. İngilizce konuşmak için en büyük detaylardan bir tanesi olan İngilizce konuşma pratiği yapmak, konuşmanızı daha akıcı bir hale getirmek için olmazsa olmaz yöntemler arasında yer alıyor. İngilizce konuşma pratiğinin ardından görülen gelişme ve bu gelişmelerden birçok kullanıcının kullanıcı deneyimi olarak bahsetmesi, İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen kişilerin de dikkatini çekmeye devam ediyor.

İngilizce konuşma pratiği için kullanabileceğiniz birçok uygulama, akıllı telefonlarımızın uygulama mağazaları arasında yer alıyor fakat biz bu yazımız içerisinde özellikleri ve tanımakta olduğu imkanlar ile birlikte ön plana çıkmayı başaran İnter İngilizce uygulamasını ele alacağız. Bir speaking uygulaması olan İnter İngilizce ile birlikte farklı seviyelerde olan kullanıcılar, kolay ve oldukça rahat bir şekilde İngilizce konuşma pratiği yapma imkanına sahip oluyor.

Bir İngilizce konuşma pratiği yapma uygulaması olarak hizmet vermekte olan İnter İngilizce, uygun fiyatlı olması ve kullanıcılarına sunmakta olduğu avantaj ile ön plana çıkıyor. Özellikle daha önce İngilizce konuşma pratiği uygulaması deneyimi olmayan kullanıcılara ücretsiz bir şekilde konuşma pratiği yapma ve deneyimleme şansı vermesi de oldukça dikkat çekiyor. Uygulamayı indiren kullanıcılar, uygulamayı deneyimlemek için ücretsiz bir şekilde üç gün boyunda İngilizce konuşma pratiği yapabiliyor ve bu üç günlük sürenin sonunda hiçbir ücret ödemiyor. Bu sayede ücretsiz bir şekilde İngilizce konuşma pratiği yapma uygulamaları hakkında tecrübe ve deneyim sahibi olabiliyorsunuz.

İnter İngilizce sayesinde klasik öğrenme yöntemleri yerine istediğiniz zaman istediğiniz yerde kolay bir şekilde İngilizce konuşma pratiği yapabilir, düzenli olarak yapacağınız konuşma pratiklerinin ardından akıcı bir İngilizce konuşma deneyimine sahip olabilirsiniz. Ayrıca uygulama içerisinde sizi karşılamakta olan eğitmen seçim ekranı ile birlikte görüşmeleri gerçekleştirmek istediğiniz eğitmenler arasında seçim yapabiliyor, gerçekleştirdiğiniz seçimin ardından istediğiniz zaman dilimi için randevu oluşturabiliyorsunuz. Randevu oluşturduğunuz saat geldiğinde ise eğitmeniniz tarafından arama gerçekleştiriliyor, müsait değilseniz yapacağınız görüşmeyi iptal edebiliyorsunuz.

İNGİLİZCE KONUŞMA PRATİĞİ UYGULAMASI NEREDEN İNDİRİLİR?

İngilizce konuşma pratiği yapma imkanı sağlamakta olan İnter İngilizce, hem Anroid platformunun uygulama mağazası olan Play Store’da , hem iOS platformunun uygulama mağazası olan App Store’da bulunmaktadır. Bu sayede akıllı cihazınızda yer alan uygulama marketi üzerinden bir İngilizce konuşma pratiği uygulaması olan İnter İngilizceyi kolay bir şekilde edinebilir, speaking pratiği yapmak için eğitiminize hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz.

İNGİLİZCE KONUŞMA PRATİĞİ İÇİN NEDEN İNTER İNGİLİZCE?

İnter İngilizce bir online speaking uygulaması olması nedeniyle standart İngilizce kurslarına göre kullanımı daha kolay ve pratiktir. Özellikle iş hayatında zaman yönetimi konusunda problem yaşamakta olan ve uygun fiyatlı bir İngilizce konuşma pratiği uygulaması kullanmak isteyen kişilerin gözdesi haline gelmiştir. Standart İngilizce kursları ücret ve zaman bakımından oldukça devantajlı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Bu nedenle online speaking uygulamaları birçok kişinin gözdesi haline gelmiş durumda.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI