İngilizce Geliştirmek İçin Dizi Önerileri

İngilizceyi öğrenme, yeni kelimeler ezberleme ve telaffuz geliştirme konusunda İngilizce alt yazılı dizi izlemenin son derece faydalı olduğunu biliyoruz. Son zamanlarda yabancı yapım oldukça popüler diziler var. İngilizce alt yazılı dizi izlerken daha önce hiç duymadığımız kelimelere ve İngiliz kültürüne has ifadelere rastlıyoruz.

İngilizceyi öğrenme, yeni kelimeler ezberleme ve telaffuz geliştirme konusunda İngilizce alt yazılı dizi izlemenin son derece faydalı olduğunu biliyoruz. Son zamanlarda yabancı yapım oldukça popüler diziler var. İngilizce alt yazılı dizi izlerken daha önce hiç duymadığımız kelimelere ve İngiliz kültürüne has ifadelere rastlıyoruz. Yani orijinal günlük konuşma kalıplarını yakalıyoruz.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Yabancı dizi izlemeyi sevenler bilirler, sezonluk dizilerden epey bir argo kelime ve deyim öğreniliyor. Bu dizileri internette izlemenin avantajı ise istediğimiz zaman durdurmak veya geri sarıp tekrar izleyip dinlemek. Ana dili İngilizce olanlardan İngilizce öğrenmek yani. İnternette İngilizce alt yazılı dizi izlenen birçok web sitesi bulunuyor. Bunlardan kaliteli yayınları olan siteleri sizlerle paylaşarak İngilizce öğrenmeniz konusunda sizleri bir nebze de olsa desteklemek istiyoruz. Biliyoruz ki düzenli olarak İngilizce alt yazılı dizi izleyerek İngilizce bilginizi geliştirebilirsiniz.

 

İngilizce alt yazılı yabancı dizi siteleri

Alt yazılı, alt yazısız yabancı dizi izlemeyi sevenler için en iyi dizi sitelerini sizler için listeledik.

Netflix

Netflix bir siteden ziyade, online olarak dizi izlemek isteyenler için her dilde hizmet sunan kaliteli bir platform. Ancak ücretli abonelik isteyen de bir sistemdir. Bir ay ücretsiz şekilde deneyebilirsiniz. Netflix’te Black Mirror gibi birçok popüler dizi yer alıyor.

 

dizilab

İster Türkçe, ister İngilizce alt yazılı veya orijinal hali ile dizi izleyebileceğiniz bir sitedir.

 

sezonlukdizi

İngilizce, Türkçe alt yazılı veya alt yazısız diziler izlenen bir başka sitedir. Reklamsız yayın yaptığı için oldukça keyiflidir. Yani kesintisiz bir İngilizce alt yazılı dizi izleme keyfini yaşayabilirsiniz.

 

onlinedizi

Reklamsız İngilizce alt yazılı dizi izleyeceğiniz kaliteli sitelerden biri.

 

Losmovies

İngilizce dizi ve filmler için dizi ve film seçiminde aktör veya yönetmene göre tercih yapma seçeneği de sunan bir sitedir.

 

Xmovies8

Ororo kalitesinde ücretsiz bir sitedir.

 

DiziGold 

İngilizce alt yazılı dizilerin sayısı fazla olmasa da güzel bir İngilizce alt yazılı dizi izleme sitesidir.

 

Şimdi de İngilizce öğrenmek için izlenebilecek dizilere bir göz atalım.

 

İngilizce öğrenmek için diziler

Game Of Thrones

İngiliz aksanının en havalı halini öğrenmek isteyenler için hem fantastik, hem de aşk ve savaş dizisidir. Ejderhalar, kılıç kavgaları, tutkulu aşklar, ortaçağ savaşları, yani aradığınız her şey var. İngilizce öğrenmek için diziyi izlemeye başlayıp bağımlısı olabilirsiniz yani.

 

Vikings

Vahşi Vikingleri izlerken hem kanınız donacak hem de kelime çeşitliliği fazla bir dizi olan Vikinglerden epey bir yeni kelime öğreneceksiniz.

 

Friends

2004 yılında sona ermiş bir Amerikan yapımı. 10 yıl boyunca izlenmiş. Yani en iyi Amerikan dizileri arasında yer alıyor.

 

Keeping Up With The Kardashians

İngilizce argo kelimelerin bol-bol geçtiği bir dizidir.

 

Sex And The City

Romantik komedi tarzı dizide 4 arkadaş kadının başına gelenler absürt bir biçimde işlenmiş. İngilizce öğrenirken bir taraftan da eğlenebileceğiniz bir yapımdır.

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI