Hangi uygulama ile İngilizce konuşma pratiği yapılır? İngilizce konuşma pratiği için etkili speaking uygulaması önerisi! 

Günümüzün en çok ihtiyaç duyulan yeteneklerinden birisi de İngilizce konuşma yeteneğidir. Sizi birçok farklı alanda ön plana çıkaracak, iş hayatında rakiplerinize fark atmanızı sağlayacak ve kariyeriniz boyunca ihtiyaç duyacağınız bir yetenek olan İngilizce konuşma yeteneği kazanmanız için birçok uygulama bulunuyor. Bu yazımızda Hangi uygulama ile İngilizce konuşma pratiği yapılır? Sorusunu yanıtladık.

İngilizce konuşma pratiği, halihazırda sahip olduğunuz İngilizce bilgisini kullanarak ve üzerine ekleyerek yapacağınız pratikler sayesinde akıcı bir şekilde İngilizce dilini kullanmanızı sağlar. Böylece iyi bir İngilizce ile birlikte oldukça verimli bir kariyer planı yapabilir, hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. İngilizce konuşma pratiği için günümüzde birçok speaking uygulaması bulunuyor. Bu yazımızda kafa karışıklığı yaratan Hangi uygulama ile İngilizce konuşma pratiği yapılır? Sorusunu yanıtladık. İşte İngilizce konuşma pratiği için etkili speaking uygulaması önerisi! 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

HANGİ UYGULAMA İLE İNGİLİZCE KONUŞMA PRATİĞİ YAPILIR? 

İngilizce konuşma pratiği uygulaması olarak birbirinden farklı birçok İngilizce konuşma uygulaması, Android ve Ios platformu üzerinde uygulama mağazalarında yer alıyor. Biz bu yazımız içerisinde profesyonel eğitmenler ile görüşme İngilizce konuşma pratiği yapma imkanını sunan İnter İngilizce uygulaması ele alacağız. Bir İngilizce konuşma uygulaması olan İnter İngilizce uygulaması, kullanıcılarına birçok özelliği ile birlikte en kısa süre içerisinde İngilizce konuşma becerisini kazandırmayı ve İngilizce konuşmak için kaydolduğunuz son kurs olmayı hedeflemekte.  

İngilizce speaking uygulamaları arasında en avantajlı ve uygun fiyatlı olan İnter İngilizce uygulaması, İngilizce konuşma pratiği için gerçekleştirdiğiniz derslerde anadili İngilizce olan Amerikalı eğitmenler ile konuşma pratiği yapmanıza imkan sağlamaktadır. İstediğiniz zaman istediğiniz yerde pratik yapma İmkanı sunan İnter İngilizce uygulaması, aynı zamanda İngilizce konuşma uygulamaları arasında en uygun fiyatlı aplikasyonlardan bir tanesidir. Hem diğer uygulamalardan hem de standart öğrenme yöntemlerinden bir tanesi olan İngilizce kurslarından daha makul bir fiyata İngilizce öğrenme hizmeti sunmaktadır.  

İnter İngilizce, Android ve Ios platformlarında yer almakta olan uygulama mağazası üzerinden edinebileceğiniz pratik ve kullanımı kolay bir uygulamadır. Ayrıca uygulamaya giriş yapmak için misafir olarak giriş yap seçeneğini kullanabilir, herhangi bir kayıt işlemi gerçekleştirmeden ücretsiz deneme hakkınızı kullanabilirsiniz. Uygulama içerisinde yeni giriş yapan kullanıcılara üç günlük ücretsiz deneme hakkı da tanınıyor. Böylece abonelik işlemlerinizi gerçekleştirmeden uygulama hakkında ve eğitmenlerin ne kadar donanımlı olduğu hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. 

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI İLE İNGİLİZCE KONUŞMA PRATİĞİ NASIL YAPILIR? 

Özellikle daha önce İngilizce konuşma uygulaması kullanmamış birçok kullanıcı tarafından İngilizce konuşma uygulaması ile birlikte konuşma pratiği nasıl yapılır sorusu merak edilmekte. İnter İngilizce uygulamasında konuşma pratiği yapmak, oldukça kolay ve pratiktir. Uygulamaya kaydolduktan sonra direkt olarak kolay bir şekilde istediğiniz zaman dilimine randevu oluşturabilirsiniz.  

Belirlemiş olduğunuz gün ve saat geldiği takdirde seçmiş olduğunuz eğitmeniniz görüşme yapmak için sizi arar. Siz görüşme isteğini kabul ederek görüşmeyi başlatabilir, müsait değilseniz görüşmeyi reddederek kolay bir şekilde iptal edebilirsiniz. Eğitmeninizi seçmek için anasayfada yer almakta olan eğitmen seç bölümünü kullanabilirsiniz. Bu bölümde sizin için ders vermeye hazır olan eğitmenler ve eğitmenler hakkında bilgiler yer almaktadır.  

Gerçekleştirdiğiniz görüşmelerin ardından eğitmeninizin yaptığınız görüşmeyi değerlendirir. Böylece eksiklerinizi tam olarak belirleyerek farklı kaynaklar yardımıyla destekleyebilir, kısa süre içerisinde oldukça verimli bir İngilizce öğrenme pratiği yapabilirsiniz. İngilizce konuşma pratiği yaparken not almak ve değerlendirmelere göre eksik olduğunuz noktalar üzerinde ekstra çalışmak, İngilizce konuşma sürecinizi oldukça kısaltmaktadır.  

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI